Μάντσεστερ Σίτι: Δεν απολογείται ο Γκουαρντιόλα

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε πως δε θα απολογηθεί, αν οι δηλώσεις του παρερμηνεύτηκαν από τους φιλάθλους της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Καταλανός τεχνικός είχε εμφανιστεί δυσαρεστημένος μετά το ματς με τη Λειψία, σχετικά με την παρουσία των φιλάθλων στις εξέδρες, όμως ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να κατηγορήσει τους φιλάθλους.

Χαρακτηριστικά, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: “Είπα πως είμαι απογοητευμένος πως το γήπεδο δεν είναι γεμάτο; Μία ερμηνεία είναι μία ερμηνεία. Δεν πρόκειται να απολογηθώ. Ξέρω πόσο δύσκολο ήταν την περσινή σεζόν και προσπαθώ να προσεγγίσω τον κόσμο της ομάδας. Δεν έχει σημασία πόσοι θα έρθουν, μου αρέσει η παρουσία τους. Μετά από πέντε σεζόν με παρερμηνεύουν. Δε θα απολογηθώ”.

Στη συνέχεια, ο προπονητής των “πολιτών” συμπλήρωσε: “Είμαι ευγνώμων για τη στήριξη τους, θέλω να είναι δίπλα μας γιατί είναι εκπληκτικοί. Ποτέ δεν κάθομαι και ρωτάω γιατί δεν ήρθε ο κόσμος. Αν δεν μπορούν, τότε δεν έρχονται. Αν είναι πρόβλημα για τους φιλάθλους θα κάνω πίσω. Από την πρώτη μέρα κάνω ότι μπορώ καλύτερο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.