Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Ντεμπά Μπα (pic)

Ο πρώην επιθετικός μεταξύ άλλων, της Τσέλσι και της Νιούκαστλ, ο Ντέμπα Μπα, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο.

Ο Μπα έπαιξε επίσης στη Γουέστ Χαμ, την Μπεσίκτας, τη Σανγκάη Σενχούα και στη Μπασακσεχίρ σε 16 χρόνια σημαντικής καριέρας. Ο 36χρονος είχε επίσης 22 συμμετοχές με τη Σενεγάλη και σημείωσε τέσσερα γκολ. Στο αγγλικό κοινό έμεινε γνωστός, όταν με τη φανέλα της Τσέλσι, ο Μπα σκόραρε στο Άνφιλντ, εκμεταλλευόμενος το γλίστρημα του Στίβεν Τζέραρντ, ένα γκολ που, εν μέρει, στοίχισε στον τίτλο τη Λίβερπουλ τη σεζόν 2013-14.

Ο Μπα εντάχθηκε στη Λουγκάνο στην Ελβετία τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, αλλά αποφάσισε να αποσυρθεί μόλις τρεις μήνες αργότερα. Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Μπα έγραψε:

«Με καρδιά γεμάτη ευγνωμοσύνη ανακοινώνω το τέλος της καριέρας μου. Τι υπέροχο ταξίδι ήταν. Πέρα από τον ιδρώτα και τα δάκρυα, το ποδόσφαιρο μου έδωσε τόσα όμορφα συναισθήματα. Από το πάθος των οπαδών και το θόρυβο που έρχεται από τις κερκίδες μετά από κάθε γκολ, μέχρι τη σύνδεση με τους συμπαίκτες μου εντός και εκτός γηπέδου, αυτό θα μείνει για πάντα στο κεφάλι και την καρδιά μου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έχω βρει στο πέρασμα μου και με βοήθησαν να μεγαλώσω, κάθε σύλλογος και προπονητής που μου έδωσε την ευκαιρία, τους οπαδούς για την τεράστια υποστήριξή τους και την οικογένεια και τους φίλους μου για την άνευ όρων αγάπη τους».

Δείτε το γκολ του Ντεμπά Μπα με τη Λίβερπουλ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.