Λιντς – Λίβερπουλ 0-3: Πάτησε κορυφή με 100άρη Σαλάχ (hls)

Η Λίβερπουλ πέρασε από το Έλαντ Ρόουντ με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και κάνει παρέα στις Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή.

Το δρόμο για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, για την έμεινε στον πάγκο ο Κώστας Τσιμίκας, άνοιξε ο υπέροχος συνδυασμός που κατέληξε στο 1-0 του Μανέ. Ο Μάτιπ έκανε την κούρσα από την άμυνα, πάσαρε στα δεξιά στον Αλεξάντερ-Άρνολντ και αυτός με σέντρα-ξυραφιά έδωσε έτοιμο γκολ στον Αιγύπτιο στο 20΄. Με αυτό το γκολ ο Σαλάχ έγινε ο πέμπτος ταχύτερος παίκτης που φτάνει τα 100 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Λιντς ήλπιζε σε ανατροπή του σκηνικού στο δεύτερο μέρος, όμως η κακή της άμυνα σε μια εκτέλεση κόρνερ του Αλεξάντερ-Άρνολντ της κόστισε πανάκριβα. Ο Φαν Ντάικ πήρε την κεφαλιά, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και ο Φαμπίνιο από κοντά έγραψε το 2-0 στο 50΄ και έδωσε μαξιλαράκι ασφαλείας στους κόκκινους.

Η αποβολή του Στρούικ με απευθείας κόκκινη για μαρκάρισμα στον Ελιοτ στο 60΄ τελείωσε και τυπικά τον αγώνα, με τη Λίβερπουλ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα με το 0-3 του Μανέ στο 92΄ και να επιστρέφει στις νίκες μετά το 1-1 με την Τσέλσι στις 28 Αυγούστου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.