Παρί Σεν Ζερμέν: Χτύπησε την πόρτα της Μίλαν για Κεσί

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικοινώνησε με την Μίλαν ελπίζοντας να αποκτήσει τον Φρανκ Κεσί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο τεχνικός διευθυντής της γαλλική ομάδας, Λεονάρντο, που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον σύλλογο που υπηρέτησε στα νιάτα του, επικοινώνησε με τον ομόλογό του στην Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι και του πρότεινε να φέρει στο Παρίσι από τώρα τον ποδοσφαιριστή ώστε να μην τον χάσει ελεύθερο το καλοκαίρι.

Ο Ιβοριανός δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022 και αρνείται να ανανεώσει την συνεργασία του με τους ροσονέρι. Υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και την διοίκηση της Μίλαν. Ο Κεσί δεν είναι διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του και οι διαπραγματεύσεις έχουν παγώσει.

Η Παρί Σεν Ζερμέν το τελευταίο διάστημα χαζεύει τις εξελίξεις και τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση, καθώς δεν έχει κανέλα απολύτως πρόβλημα να κάνει πράξη τις επιθυμίες του Κεσί προσφέροντας του ένα παχυλό συμβόλαιο. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόταση 8 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, με την Μίλαν να προσφέρει περίπου 6. Θυμίζουμε πως ο Κεσί βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας και δεν έπαιξε στο τελευταίο αγώνα της ομάδας του Στέφανο Πιόλι στην Serie A απέναντι στην Κάλιαρι (4-1), ενώ και η Μίλαν έχει ετοιμάσει ήδη το plan b με την επιστροφή του Μπακαγιόκο στο Σαν Σίρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.