Ρονάλντο: Έχει αμφιβολίες ο Ντι Κάνιο για την επιστροφή του

Ο Πάολο Ντι Κάνιο έχει αμφιβολίες για την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εξηγεί τους λόγους.

Ο Πορτογάλος επιθετικός επέστρεψε στο Ολντ Τράφορντ. Σημείωσε 101 γκολ σε 134 παιχνίδια με τη Γιουβέντους, αλλά πίεσε την ομάδα και αποχώρησε. Εντέλει, έφυγε από το Τορίνο την περασμένη εβδομάδα, μία ημέρα πριν το παιχνίδι της Γιουβέντους στη Serie A με την Έμπολι (0-1). Παρά τον ενθουσιασμό της πλειοψηφίας των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο παλαίμαχος Ιταλός επιθετικός και νυν προπονητής, Πάολο Ντι Κάνιο, δεν είναι σίγουρος για την επιστροφή του Ρονάλντο στο Όλντ Τράφορντ.

“Είμαι ένας από αυτούς που κοιτάζουν αυτήν την κίνηση και σκέφτονται:” Είναι πίσω εκεί που ξεκίνησε την απίστευτη καριέρα του. Έχει μεγαλώσει ως άνδρας και ως ποδοσφαιριστής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον”, δήλωσε ο 53χρονος. «Ωστόσο, πρέπει να λάβω υπόψη τα πάντα. Είναι μια μεγάλη κίνηση για το merchandising, για την προβολή του Ρονάλντο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ακόμα κι αν δεν το χρειάζονται πραγματικά. Ατομικά, η τελευταία σεζόν του Ρονάλντο στη Γιουβέντους ήταν υπέροχη, πέτυχε 30 γκολ, αλλά ένας πρωταθλητής πρέπει να κερδίσει τρόπαια”.

“Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η καλύτερη ομάδα για αυτόν γιατί όλοι τον αγαπούν στο κλαμπ. Οι οπαδοί δεν κοιτούν την ηλικία του, είναι το σύμβολο του συλλόγου. Είναι μια επένδυση προς το παρόν. Είδα τον Σόλσκιερ και ήταν τόσο χαρούμενος, έκανε σαν παιδί, αλλά θα πρέπει να τον διαχειριστεί », συνέχισε. «Ο Ρονάλντο θα βελτιώσει το τεχνικό επίπεδο της Γιουνάιτεντ, αλλά ενώνεται με μια ομάδα με πολλούς επιθετικούς και εξτρέμ.

Ο Σόλσκιερ είπε ότι τον βλέπει ως σέντερ φορ, αλλά ο Ρονάλντο δεν ήθελε να το κάνει στη Γιουβέντους. Ακόμα τον βλέπω να ξεκινάει στα αριστερά, αλλά η Γιουνάιτεντ έχει άλλους παίκτες στην ίδια θέση, συμπεριλαμβανομένου του Τζάντον Σάντσο, ο οποίος κόστισε 85 εκατομμύρια ευρώ, ο Ράσφορντ θα επιστρέψει, υπάρχουν οι Γκρίνγουντ, Καβάνι και ο Μαρσιάλ. Υπάρχει ενθουσιασμός, αλλά μένει να δούμε αν ο Ρονάλντο θα είναι μια δυσκίνητη παρουσία όπως ήταν ο Ζλάταν. Μερικές φορές νέοι παίκτες χωρίς μεγάλη προσωπικότητα δεν καταλάβαιναν ότι ήθελε το καλύτερο από αυτούς”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.