Λίβερπουλ – Τσέλσι 1-1: Μοιρασιά στο Άνφιλντ! (vids)

Με γκολ των Χάβερτζ και Σαλάχ οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες στο ντέρμπι του Άνφιλντ. Mε δέκα ολοκλήρωσε το ματς η Τσελσι.

Η Λίβερπουλ υποδέχτηκε την Τσέλσι για την τρίτη αγωνιστική της Premier League, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς μετά το 1-1 στο Άνφιλντ. Οι “κόκκινοι” είχαν σαφή υπεροχή σε κατοχή μπάλας (65%-35%) και τελικές προσπάθειες (20-5, 6-2 στον στόχο), ωστόσο η ομάδα του Λοινδίνου κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές της. Στο 86ο λεπτό ο Τσιμίκας πήρε τη θέση του Ρόμπερτσον.

Το σκορ άνοιξε ο Κάι Χάβερτζ στο 22ο λπετό με σπουδαία κεφαλιά, ωστόσο η Λίβερπουλ πίεσε άμεσα και κατάφερε να ισοφαρίσει με εύστοχξ εκτέλεση πέναλτι του Σαλάχ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Μάλιστα το πέναλτι προέκυψε μετά από φάση διαρκείας μπροστά από την εστία του Μεντί, η οποία ολοκληρώθηκε με επαφή στο χέρι του Ρις Τζέιμς πάνω στη γραμμή, για να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα.

Παρά την πίεση στο δεύτερο 45λεπτο οι “μπλε” δεν δέχτηκαν γκολ και το 1-1 ήταν το τελικό σκορ. Ήταν η πρώτη απώλεια για τους δύο συλλόγους. Την επόμενη αγωνιστική, μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων, η Λίβερπουλ φιλοξενείται από τη Λιντς, ενώ η Τσέλσι υποδέχεται την Άστον Βίλα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.