Αρτέτα: “Να υποφέρουν οι παίκτες κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι”

Ο Μικέλ Αρτέτα τόνισε στους ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ πως πρέπει να είναι έτοιμοι να υποφέρουν κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι ώστε να ανατρέψουν το αρνητικό κλίμα.

Οι Κανονιέρηδες μπήκαν με το αριστερό στις πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ και βρίσκονται στη ζώνη υποβιβασμού για πρώτη φορά από τον Αύγουστο του 1992 μετά από τις ήττες με Μπρέντφορντ (2-0) και Τσέλσι (0-2). Είναι η πρώτη φορά στην 118χρονη ιστορία της, που η Άρσεναλ χάνει αγώνες back to back αγώνες, αν και ξεπέρασε το πρώτο σοκ με εύκολη νίκη επί της Γουέστ Μπρομ για την διοργάνωση του EFL.

Η ομάδα του Ισπανού μάνατζερ ταξιδεύει στο Etihad Stadium για να αναμετρηθεί με την πρωταθλήτρια Σίτι, από την οποία η Άρσεναλ έχει υποστεί οκτώ διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα! Αυτό είναι το μακρύτερο σερί ηττών απέναντι σε έναν συγκεκριμένο αντίπαλο στην ιστορία του πρωταθλήματος,, αλλά ο Αρτέτα ελπίζει να δώσει τέλος σε αυτό το σερί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

“Η επίτευξη ενός αποτελέσματος εκεί θα ήταν υπέροχο. Θα μας έδινε τεράστια άνοδο να πάμε στο Μάντσεστερ και να κερδίσουμε. Θα άλλαζε την ψυχολογία μας και θα μας βοηθούσε στην βαθμολογία. Κάναμε μια μεγάλη εμφάνιση χθες (25/8) το βράδυ στο κύπελλο και επικεντρωθήκαμε ξανά τώρα στο ταξίδι στο Μάντσεστερ για να παίξουμε με τους πρωταθλητές, όπου πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας . Πρέπει να είσαι έτοιμος να τρέξεις για μεγάλο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού και να είσαι έτοιμος να υποφέρεις. Πρέπει να έχεις πεποίθηση και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες μας όταν αυτές προκύψουν”.

Αμφίβολος για την αναμέτρηση είναι ο Μπουκάγιο Σάκα που χτύπησε στον αγώνα του Χόθορνς, ο Πιερ-Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ σημείωσε χατ-τρικ στην πρώτη του εμφάνιση στο αρχικό σχήμα, ενώ χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά και ο Αλεξάντερ Λακαζέτ , όπως και ο Νορβηγός Μάρτιν Όντεγκαρντ που εντυπωσίασε στο δεύτερο ντεμπούτο του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.