Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Γιουν. 1-1: Υπεροχή μεν, ισοπαλία δε (hls)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη από την Σαουθάμπτον αλλά προσγειώθηκε ανώμαλα στην πραγματικότητα μετά την «5άρα» της πρεμιέρας στην Λιντς.

Ήταν το μεγάλο φαβορί και το επιβεβαίωσε μέσα στο γήπεδο. Όμως, στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και αυτός που το αξίζει.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπήκαν πολύ καλύτερα στο παιχνίδι και μόλις στο 7ο λεπτό έχασαν κλασσική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ. Η μπάλα βρήκε στο δοκάρι με τέσσερις παίκτες της Μάντσεστερ να μην μπορούν να την στείλουν στα δίχτυα εξ’ επαφής.

Η Σαουθάμπτον ευτύχησε να βρει δίχτυα στην πρώτη της ευκαιρία στο παιχνίδι, με ένα υπέροχο πλασέ του Τσε Άνταμς ακριβώς με την συμπλήρωση ενός ημιώρου στο «Σεντ Μέριζ Στείντιουμ».

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης πριν το ημίχρονο αλλά η κεφαλιά του Μάτιτς σταμάτησε πάνω στον ΜακΚάρθι.

Η πίεση έγινε ασφυκτική στη συνέχεια και στο 55ο λεπτό απέδωσε καρπούς. Ο Πολ Πογκμπά με πανέμορφη ασίστ πέφτοντας, τροφοδότησε τον Μέισον Γκρίνγουντ, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι δεν λάθεψε. Ισοφάρισε και έδωσε το έναυσμα της αντεπίθεσης στην Γιουνάιτεντ.

Στα εναπομείναντα 35 λεπτά η ομάδα του Σόλσκιερ είχε την μπάλα, είχε κάποιες ευκαιρίες αλλά αν εξαιρέσουμε τις ατομικές προσπάθειες δεν έφτασε κοντά στο γκολ-νίκης. Μία τέτοια του Πολ Πογκμπά στο 59′ ήταν η πιο αξιοσημείωτη.

Κάπως έτσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην πεντάρα (5-1) της πρεμιέρας σε βάρος της Λιντς και έχασε τους πρώτους δύο βαθμούς της στην φετινή Premier League. Την άλλη Κυριακή (29/08) η ομάδα του Σόλσκιερ δοκιμάζεται στο Γουλβερχάμτον κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Η Σαουθάμπτον από την άλλη μετά την ήττα από την Έβερτον (3-1), πήρε ένα σημαντικό βαθμό που της δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.