Ρότζερς: «Ο Φοφανά επιστρέφει το νέο έτος»

Ο Γουέσλι Φοφανά θα υποβληθεί σε επέμβαση, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το κάταγμα που υπέστη στο φιλικό με τη Βιγιαρεάλ, ενώ έχει τεθεί εκτός «μάχης» έως το 2022, όπως δήλωσε ο προπονητής της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς.

Ο Γάλλος αμυντικός υπέστη κάταγμα περόνης σε μαρκάρισμα που δέχθηκε από τον Φερνάντο Νίνιο, στα μέσα του β΄ μέρους της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια να μεταφερθεί εκτός γηπέδου με φορείο.

«Ο Φοφανά έχει την επέμβασή του τη Δευτέρα και δεν θα παίξει έως το 2022» τόνισε χαρακτηριστικά ο Βορειο-ιρλανδός τεχνικός και συνέχισε: «Σε ποιο σημείο θα γίνει αυτό, θα πρέπει να το αξιολογήσουμε μέσα στους επόμενους έξι μήνες περίπου. Μέσα και γύρω από τον έσω σύνδεσμό του, υπήρχε πολύ μεγαλύτερη ζημιά από ό,τι ελπίζαμε. Η εξέταση έδειξε ότι υπήρχε αρκετά σημαντική βλάβη εκεί. Θα κάνει την επέμβασή του και στη συνέχεια θα επιστρέψει στο προπονητικό γήπεδο την Πέμπτη, την Παρασκευή της επόμενης εβδομάδας και θα αρχίσει την αποκατάστασή του τότε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.