Ρέινα: «Ιδιαίτερο το ματς με Αγγλία»

Προειδοποίηση απηύθυνε στους παίκτες της εθνικής Αγγλίας ο Ισπανός διεθνής τερματοφύλακας Πέπε Ρέινα εν όψει του φιλικού των «λιονταριών» με τους «φούριας ρόχας», στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το Euro 2012.

Προειδοποίηση απηύθυνε στους παίκτες της εθνικής Αγγλίας ο Ισπανός διεθνής τερματοφύλακας Πέπε Ρέινα εν όψει του φιλικού των «λιονταριών» με τους «φούριας ρόχας», στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το Euro2012. Ο γκολκίπερ της Λίβερπουλ
 
«Δεν υπάρχει πλέον ο όρος φιλικό στις μέρες μας. Όταν αγωνίζεσαι με την ομάδα της πατρίδας σου θέλεις πάντα να νικάς. Για όσους Ισπανούς αγωνίζονται στην Αγγλία, αυτό είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι», είπε ο 29χρονος παίκτης στη «Liverpool DailyPost». 
 
Η παρουσία του τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης Ικερ Κασίγιας έχει περιορίσει τις συμμετοχές του Ρέινα στην εθνική Ισπανίας σε μόλις 23. «Ελπίζω να έχω κάποια λεπτά συμμετοχής στο ματς του Σαββάτου. Η εθνική ομάδα έχει 23 πολύ σημαντικούς παίκτες, αλλά μόνο οι 11 μπορούν να μπουν στην αρχική ενδεκάδα. Πρέπει να δεχτούμε το ρόλο που θα μας ανατεθεί, αν είμαστε τυχεροί να συμβεί κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.