Λύθηκε το μυστήριο με τις κατεβασμένες κάλτσες του Γκρίλις!

Ο αρχηγός της Άστον Βίλα και μέλος της Εθνικής Αγγλίας Τζακ Γκρίλις, αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο φοράει τις κάλτσες τόσο χαμηλά!

Ο αρχηγός της Άστον Βίλα και μέλος της Εθνικής Αγγλίας Τζακ Γκρίλις, αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο φοράει τις κάλτσες τόσο χαμηλά! Η εικόνα αυτή του 26χρονου μεσοεπιθετικού, έχει γίνει εμβληματική τόσο στην Premier League όσο και στους αγώνες με την Αγγλία, αλλά γιατί ο αρχηγός της Άστον Βίλα φοράει τόσο χαμηλά τις κάλτσες του;

Τα πολύ μυώδη πόδια του, τον δυσκολεύουν να σηκώσει τις κάλτσες ψηλά, αν και ο Γκρίλις ισχυρίζεται ότι άρχισε να φορά τις κάλτσες του τόσο χαμηλά λόγω… δεισιδαιμονίας. Όταν έπαιζε στις Ακαδημίες της ομάδας του Μπέρμιγχαμ, οι κάλτσες του μία ημέρα «μπήκαν» στο πλύσιμο! Δεν μπορούσε λοιπόν να τις τραβήξει ψηλότερα στο πόδι του, οπότε έπαιζε έτσι καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, δηλαδή με τις κάλτσες του μόλις πάνω από τους αστραγάλους του.

Έχοντας καλή απόδοση σε αυτή την περίοδο, στο ξεκίνημα της καριέρας του, οι χαμηλές κάλτσες έγιναν κάτι σαν δεισιδαιμονία για τον Γκρίλις, ο οποίος συνέχισε να παίζει έτσι και όταν έγινε επαγγελματίας. Επειδή μάλιστα οι επικαλαμίδες είναι υποχρεωτικές στους ποδοσφαιριστές, τις βρίσκει σε παιδικό νούμερο και με αυτόν τον τρόπο μπορεί να κινείται πιο ελεύθερα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.