Χάαλαντ: Συμφώνησε με Τσέλσι γράφουν οι Άγγλοι

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα ο Έρλινγκ Χαάλαντ συμφώνησε να με την Τσέλσι να συνεχίσει την καριέρα του στο Λονδίνο.

O Νορβηγός επιθετικός αποδέχτηκε την προσφορά της Τσέλσι και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, είναι να δώσει την συγκατάθεσή της η Ντόρτμουντ με την οποία έχει συμβόλαιο. Το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να φτάσει τα 230 εκατ. ευρώ (330.000 ευρώ την εβδομάδα) και να σπάσει όλα τα ρεκόρ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται να δοθούν και ανταλλάγματα, με τον Τάμι Άμπραχαμ να συγκαταλέγεται σε αυτά.

Ο Τούχελ επιθυμεί να φέρει στο Στάμφορντ Μπριτζ με κάθε κόστος. Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν ενδιαφέρεται η Τσέλσι για τον Χάαλαντ και αν ισχύουν τα ρεπορτάζ.

«Δεν θα το απαντήσω αυτό, με σεβασμό στον παίκτη και στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. Είναι παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ και φυσικά υπάρχουν πολλά νέα γύρω από αυτόν και τον μάνατζερ του. Και φαίνεται ότι δημιουργούν έναν πραγματικό αγώνα για τον παίκτη. Ωστόσο, όλοι πρέπει να αποδεχτούν, και θα αποδεχτώ πλήρως, ότι είναι παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Φυσικά, ένας πολύ υποσχόμενος παίκτης, αλλά σε σχέση με την κατάσταση που δεν είναι στην ομάδα μας, δεν είναι στο σύλλογό μας, οπότε δεν υπάρχει σχόλιο για οτιδήποτε άλλο τον αφορά. “


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.