Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Βγήκε στην αντεπίθεση ο Γκλέιζερ

Ο Τζόελ Γκλέιζερ δήλωσε πως λανθασμένα έχει δημιουργηθεί η εικόνα, πως η οικογένειά του δεν ενδιαφέρεται για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως τόνισε, ήταν απόφαση της οικογένειας να δίνει χώρο στους πρωταγωνιστές, παίκτες και προπονητές. Επίσης, συμπλήρωσε πως κάθε μέρα νιώθει το βάρος, για να διατηρήσει την αγγλική ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο.

Αρχικά, ο Γκλέιζερ δήλωσε: “Πάντα είχαμε την εντύπωση πως έπρεπε να μείνουμε πίσω, να αφήσουμε τους προπονητές, τους παίκτες, να είναι αυτοί που θα επικοινωνούν. Έτσι δημιουργήθηκε η εικόνα πως δεν ενδιαφερόμαστε για τη Γιουνάιτεντ. Η σιωπή μας δημιούργησε αυτή την εντύπωση, πως δεν αγαπάμε το ποδόσφαιρο και μας ενδιαφέρει μόνο το οικονομικό μας συμφέρον. Αλλά αυτό είναι πολύ μακριά από την αλήθεια”.

Στη συνέχεια, ο μεγαλομέτοχος των “κόκκινων διαβόλων” συμπλήρωσε: “Τα τελευταία 16 χρονιά δεν έχει περάσει ούτε μία μέρα που να μη νιώθω το βάρος και την υποχρέωση να συνεχίσω τις παραδόσεις του κλαμπ. Αλλά δυστυχώς δεν έχουμε βρει την καλύτερη επικοινωνία. Μπορεί να μη ζω στο Μάντσεστερ και να μην είμαι αρκετά τυχερός να είμαι στο Ολτν Τράφορντ, αλλά βλέπω κάτι αγώνα, λατρεύω όταν μπαίνει ένα γκολ, στεναχωριέμαι όταν χάνουμε”.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κριτική του Γκάρι Νέβιλ: “Ξέρω πως ο Γκάρι είναι αρκετά σκληρός με εμάς. Και είναι ΟΚ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.