Τότεναμ: Αναλαμβάνει ο Φονσέκα

Οι Ιταλοί επιμένουν πως ο πρώην προπονητής της Ρόμα και της Σαχτάρ, Πάολο Φονσέκα, θα υπογράψει στην Τότεναμ τις επόμενες ημέρες.

Ύστερα από αρκετές συναντήσεις και διαπραγματεύσεις που ξεκίνησαν τον περασμένο Μάιο, ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός της Ρόμα είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει το ταξίδι στο Λονδίνο προκειμένου να αναλάβει την Τότεναμ, η οποία προσέγγισε μεταξύ άλλων και τον Αντόνιο Κόντε που αποχώρησε πρωταθλητής από την Ίντερ.

Εκπρόσωποι των Λονδρέζων συναντήθηκαν εκ νέου με τον πρώην τεχνικό της Ρόμα που έμεινε ικανοποιημένος από το πρότζεκτ που του παρουσίασε ο σύλλογος. Τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για διετές συμβόλαιο, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο.

Sky Sport Italia και το Sportitalia αναφέρουν πως η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί και απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις. Ο Ζοζέ Μουρίνιο απολύθηκε από την Τότεναμ και επιστρέφει στη Serie A μετά από 11 χρόνια για να αναλάβει τη Ρόμα, με τον συμπατριώτη του, Πάολο Φονσέκα, να κάνει το άλμα για την Πρέμιερ Λιγκ αντικαθιστώντας τον νεαρότερο (προσωρινό) προπονητή στην ιστορία του πρωταθλήματος, Πολ Μέισον στα “σπηρούνια”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.