Εγκαταλείπει το ποδόσφαιρο ο Νίκλας Μπέντνερ

Ο πρώην επιθετικός της Άρσεναλ, της Γιουβέντους και της Εθνικής Δανίας Νίκλας Μπέντνερ, αποφάσισε να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Στα 33 του χρόνια ο πανύψηλος επιθετικός που έπαιξε πάνω από 100 ματς πρωταθλήματος με την Άρσεναλ, σημειώνοντας 24 τέρματα, ένιωσε ότι ήρθε η ώρα να πει «αντίο» στο ποδόσφαιρο. Έπαιξε επίσης ως δανεικός από την Άρσεναλ στη Μπέρμιγχαμ, στη Σάντερλαντ και στη Γιουβέντους. Στη συνέχεια πήγε στη Βόλφσμπουργκ, πριν επιστρέψει στην Αγγλία για τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Στη συνέχεια επέστρεψε στη Σκανδιναβία όπου έπαιξε στη νορβηγική Ρόζενμποργκ. Οι τελευταίοι δύο σύλλογοι στην καριέρα του, ήταν στην πατρίδα του, τη Δανία, η Κοπεγχάγη και η Τάρνμπι. Μιλώντας μετά την απόφαση που έλαβε να ολοκληρώσει την καριέρα του, τόνισε ότι θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να επεξεργαστεί αυτή τη νέα συνθήκη:

«Μου λείπει κάθε μέρα, αλλά γνωρίζω επίσης ότι υπάρχει μια ημερομηνία λήξης σε αυτήν τη δουλειά. Νομίζω ότι θα περάσω πολύ χρόνο καταλαβαίνοντας ότι έχει τελειώσει η καριέρα μου. Τώρα θα βρω κάτι άλλο που θα μου δώσει αυτό που μου έδωσε το ποδόσφαιρο, όλα αυτά τα χρόνια».

Και φαίνεται ότι δεν άργησε να βρει τη νέα του ασχολία, που είναι η προπονητική.
«Το ποδόσφαιρο είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου και δεν μπορώ να το αφήσω. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαι στη διαδικασία της εκπαίδευσης στην προπονητική. Ελπίζω ότι θα μου δώσει πολλά ή ίσως περισσότερα από ό, τι έκανα ως παίκτης. Με αυτόν τον τρόπο, θα είμαι πάντα μέρος του ποδοσφαίρου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.