Τότεναμ: Σκέψεις για Κόντε

Μπορεί ο Ποτσετίνο να θέλει να γυρίσει στο Λονδίνο αλλά η Τότεναμ δεν μπορεί να είναι στην αναμονή. Οι Άγγλοι αναφέρουν ότι η διοίκηση της ομάδας προσέγγισε τον Αντόνιο Κόντε.

Η Τότεναμ είναι χωρίς μόνιμο προπονητή στον πάγκο από την ημέρα που απέλυσε τον Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Ράιαν Μέισον το πάλεψε αλλά δεν θεωρήθηκε έτοιμος για την μονιμοποίηση του.

Η νέα σεζόν δεν είναι μακριά και σίγουρα δεν είναι μακριά ο προγραμματισμός για αυτήν. Ο Ποτσετίνο μπορεί να θέλει να αφήσει την Παρί για να επιστρέψει στο Λονδίνο αλλά οι Σπερς δεν έχουν την πολυτέλεια να περιμένουν.

Ο πρωταθλητής Ιταλίας με την Ίντερ φέτος, Αντόνιο Κόντε φαίνεται να είναι ο στόχος της Τότεναμ. Οι δύο πλευρές μάλιστα είχαν και ραντεβού σύμφωνα με τους Άγγλους όπου συζητήθηκαν οι στόχοι των δύο πλευρών και η χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Ο 51χρονος Ιταλός προπονητής σίγουρα θα ενθουσιάσει τον κόσμο της Τότεναμ και σίγουρα κουβαλάει μαζί του την νοοτροπία του νικητή. Θυμίζουμε ότι έχει ήδη περάσει από την Αγγλία καθώς με την Τσέλσι (2016/18) κατέκτησε ένα πρωτάθλημα (2017) και ένα κύπελλο (2018).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.