Θετικός για το Ντρογκμπά ο Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τάχθηκε υπέρ της επιστροφής του Ντιντιέ Ντρογκμπά στην Τσέλσι και ξεκαθάρισε πως τον υπολογίζει κανονικά για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τάχθηκε υπέρ της επιστροφής του Ντιντιέ Ντρογκμπά στην Τσέλσι και ξεκαθάρισε πως τον υπολογίζει κανονικά για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως αν τελικά πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μετεγγραφή δε θα γίνει για συναισθηματικούς λόγους, ενώ συμπλήρωσε πως θα πρέπει να ξεκαθαρίσει σύντομα η συγκεκριμένη υπόθεση.


Αρχικά, ο Μουρίνιο τόνισε: «Θέλουμε να κερδίζουμε αγώνες και τίτλους και ο Ντιντιέ(Ντρογκμπά) είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη και εξακολουθεί να είναι πολύ προσαρμοσμένος στις συνθήκες της Premier League».


Στη συνέχεια, δήλωσε για τον Ντρογκμπά: «Κινούμαστε την περίπτωση του με μη συναισθηματικούς τρόπους. Αν γυρίσει πίσω, δεν είναι επειδή είναι ο Ντρογκμπά ή επειδή έχει σκοράρει τα πιο σημαντικά γκολ στην ιστορία της Τσέλσι ή επειδή, όπως έχω διαβάσει κάπου, χρειάζομαι έναν βοηθό. Όχι. Αν γυρίσει πίσω – η απόφαση πρέπει να γίνει σύντομα, πάντως, γιατί θέλω να κλείσουν τα αποδυτήρια – είναι επειδή ως παίκτης την δυνατότητα να κάνει την ομάδα πιο δυνατή. Θεωρούμε ότι Ντιντιέ «ανήκει» σε εμάς. Έρχεται πίσω ως παίκτης για ένα ή δύο χρόνια; Ας δούμε τι πρόκειται να συμβεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.