Λίβερπουλ: Πωλητήριο σε πέντε

Ο Γιούργκεν Κλοπ μετά από μια επιεικώς μέτρια χρονιά αρχίζει την εκκαθάριση του ρόστερ της Λίβερπουλ. Έβαλε πωλητήριο σε πέντε παίκτες και ακολουθούν κι άλλοι.

Μετά από μια δύσκολη σεζόν με πολλά παιχνίδια και αρκετούς τραυματισμούς ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει να χτίσει ξανά το ρόστερ της Λίβερπουλ για να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο την επόμενη σεζόν.

Ο πρώτος παίκτης που οι Αγγλοι αναφέρουν ότι αποχωρεί είναι ο επιθετικός Ντίβοκ Ορίγκι. Ο Βέλγος φέτος έπαιξε σε μόλις δεκαεπτά παιχνίδια πετυχαίνοντας ένα γκολ στο Καραμπάο Καπ ενώ έδωσε και δύο ασίστ.

Πωλούνται ακόμη ο 25χρονος Μάρκο Γκρούγιτς o οποίος έκανε εξαιρετική σεζόν φέτος με την Πόρτο στο Champions League…

…ο Χάρι Γουίλσον ο οποίος παρά την εξαιρετική σεζόν με την Κάρντιφ στην Championship με επτά γκολ και δώδεκα ασίστ δεν εμπνέει τον Κλοπ…

…ο ξεχασμένος Λόρις Κάριους ο οποίος είναι δύο χρόνια δανεικός σε Μπεσίκτας και Ουνιόν Βερολίνου πλέον θα αποχωρήσει μόνιμα…

…και ο Νιγηριανός επιθετικός Ταΐβο Αβονίγι μετά από μια καλή σεζόν με πέντε γκολ και τρεις ασίστ με την φανέλα της Ουνιόν Βερολίνου.

Την ίδια ώρα είναι άγνωστη η απόφαση του Γερμανού προπονητή για τους Σακίρι και Μιναμίνο ενώ δύσκολα θα μείνουν στο ρόστερ, αλλά πιθανότερο είναι να φύγουν δανεικοί, οι νεαροί Ότζο, Γούντμπερν και Μίλαρ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.