Λίβερπουλ: Στεναχωριέται για τον Βαϊνάλντουμ ο Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έκρυψε τη λύπη του για την αποχώρηση του Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ από το έμψυχο δυναμικό της Λίβερπουλ.

Ο Γερμανός τεχνικός χαρακτήρισε τον Ολλανδό μέσο ως φίλο του και μίλησε για τα καλύτερα λόγια για την ποδοσφαιρική του αξία.

Αρχικά, ο Κλοπ τόνισε: “Από που ν΄ αρχίσω; Γνώρισα αυτόν τον υπέροχο παίκτη. Πρώτα, παίξαμε αντίπαλοι. Και την πρώτη φορά που τον συνάντησα, ήταν στο σαλόνι του σπιτιού μου γιατί έπρεπε να τον δω, έπρεπε να του μιλήσω. Από την πρώτη στιγμή, τα πήγαμε πολύ καλά. Είναι πολύ καλός, πολύ έξυπνος, πολύ ανοικτός και δεν έχει αλλάξει ποτέ. Απλά γίνεται καλύτερος”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Ναι, είναι πολύ συναισθηματικό για εμένα γιατί χάνω έναν φίλο και θα τον χάσω, αλλά έτσι είναι. Είναι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν είναι πάντα ευχάριστο, αλλά είναι φυσιολογικό. Και είμαι σίγουρος ότι θα βρει ένα υπέροχο μέρος. Κάθε σύλλογος που ενδιαφέρεται γι΄ αυτόν, πρέπει να με καλεί και να με ρωτά. Μετά από αυτό, θα τον αποκτήσουν, αυτό είναι σίγουρο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.