Κλοπ: “Οι οπαδοί κάνουν τη διαφορά μέσα στο γήπεδο”

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στους φιλάθλους της Λίβερπουλ, αλλά και στο γεγονός ότι περιμένει να δει τους 10.000 οπαδούς της ομάδας στον τελικό με την Κρίσταλ Πάλας.

Η χρονιά για τη Λίβερπουλ δεν κύλησε ιδανικά στην αρχή, όμως οι “κόκκινοι” στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχουν βρει τη φόρμα τους. Μάλιστα η παρέα του Μοχάμεντ Σαλάχ έχει αρχίσει να ελπίζει στην έξοδο της στο Champions League.

Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ έχει οδηγήσει τον σύλλογο σε τέσσερις συνεχόμενες νίκες και επέστρεψε στην 4η θέση της Premier League.

“Έχω συνηθίσει στην πίεση και στο στρες μέχρι την τελευταία ημέρα. Δεν θυμάμαι κάποια σεζόν που να μην κρίθηκαν τα πάντα στο φινάλε. Έπρεπε να παλέψουμε όλες τις χρονιές μέχρι την τελευταία ημέρα. Τα πάντα όμως μπορούν να συμβούν την Κυριακή και δεν θα πρέπει να περιμένει κάποιος το τέλειο παιχνίδι.

Θα πρέπει να παλέψουμε, σέβομαι την Κρίσταλ Πάλας και ξέρουμε ότι θα θέλουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Η πόρτα του Champions League άνοιξε λιγάκι για εμάς αλλά θα πρέπει να περάσουμε μέσα από αυτήν”, δήλωσε αρχικά ο Γερμανός προπονητής και στη συνέχεια σχολίασε την επιστροφή των φιλάθλων στο γήπεδο του “Άνφιλντ”:

“Τίποτα ήταν το ίδιο. Χρειαζόταν να το συνηθίσουμε αλλά δεν ήταν εύκολο. Αγαπώ το ποδόσφαιρο, από την πρώτη ημέρα της ζωής μου και οι οπαδοί κάνουν τη διαφορά, χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους.

Ας βγούμε έξω στο γήπεδο με ό,τι έχουμε συν 10.000 τρελούς ανθρώπους με θετική διάθεση στο γήπεδο. Η χρονιά που πέρασε ήταν έντονη για τον καθένα από εμάς, για ολόκληρο τον κόσμο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.