Κάντο όπως ο Άλισον…

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας κράτησε ζωντανό το όνειρο της Λίβερπουλ για το Τσάμπιονς Λιγκ με το γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις απέναντι στην Γουέστ Μπρομ και έγινε ο 6ος γκολκίπερ στην ιστορία της πρέμιερ λιγκ που βρίσκει δίχτυα.

Έχουν περάσει 8 χρόνια από το 2013 όταν ο Ασμίρ Μπέγκοβιτς συνέλαβε κοιμώμενο τον Μπόρουτς στο Στόουκ-Σαουθάμπτον και κατάφερε να τον νικήσει σχεδόν από τη δική του μικρή περιοχή, σε μια προσπάθεια απλώς να απομακρύνει την μπάλα.

Ιδιαίτερη περίπτωση ήταν αυτή του Τιμ Χάουαρντ το 2012, ο οποίος με τη βοήθεια του ανέμου κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μπόγκνταν της Μπόλτον, αλλά δεν πανηγύρισε. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι αισθάνθηκε άσχημα για τον αντίπαλό του και δεν του “πήγε καρδιά” να γιορτάσει το γκολ της Έβερτον.

Ο πρώτος διδάξας ήταν ο Σμάιχελ ο οποίος το 2001 έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας που σκόραρε στην πρέμιερ, αλλά το δικό του γκολ δεν ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην Άστον Βίλα, με την ομάδα του Δανού να ηττάται 3-2 από την Έβερτον.

Τσάμπα πήγαν οι πανηγυρισμοί του Μπραντ Φρίντελ 3 χρόνια αργότερα στην αναμέτρηση της Μπλάκμπερν με την Τσάρλτον. Κι αυτό γιατί ο Αμερικανός γκολκίπερ ισοφάρισε 2-2, αλλά στα τελευταία δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων η Τσάρλτον βρήκε το νικητήριο γκολ.

O Πολ Ρόμπινσον της Τότεναμ εκτέλεσε φάουλ σχεδόν έξω από τη δική του περιοχή, λίγο ο άνεμος, λίγο η λανθασμένη εκτίμηση του Φόστερ και η μπάλα κατέληξε στο βάθος της εστίας του, αναγκάζοντας τον προπονητή της Γουότφορντ να δηλώσει πως δεν είχε ξαναδεί κάτι τέτοιο,


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.