Τότεναμ : Που ταιριάζει ο Χάρι Κέιν;

Όλα δείχνουν ότι οδεύουμε σε τέλος εποχής με τον Χάρι Κέιν να αφήνει την Τότεναμ στο τέλος της σεζόν. Σε ποια ομάδα ταιριάζει καλύτερα όμως;

Ο Χάρι Κέιν βρίσκεται στην Τότεναμ από 11 χρόνων. Αυτή την στιγμή μοιάζει πιο κοντά από ποτέ. Η φημολογία στην Αγγλία αναφέρει ότι οι εκπρόσωποί του έχουν ήδη ενημερώσει την διοίκηση της ομάδας ότι ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει.

Η αλήθεια είναι ότι δεν θα είναι εύκολο για τον καλύτερο Άγγλο επιθετικό αυτή την στιγμή να φέρει την πρόταση που θα ικανοποιήσει την διοίκηση. Οτιδήποτε λιγότερο από 150 εκατομμύρια θα μοιάζει τουλάχιστον περίεργο.

Βγάζουμε αμέσως από την εξίσωση τις δύο χρεωμένες Ισπανικές υπερδυνάμεις, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα και ψάχνουμε άλλες ομάδες. Ρεαλιστικά οι πελάτες… είναι τέσσερις.

ΤΣΕΛΣΙ

Το καλό με τον Χάρι Κέιν είναι ότι δεν παίζει για την πάρτη του. Εκτός από τα 32 γκολ φέτος έχει και 16 ασίστ. Η Τσέλσι μπορεί να χρυσοπλήρωσε τον Τίμο Βέρνερ αλλά μέχρι στιγμής ας τον πούμε άτυχο.

Ο Χάρι Κέιν μπορεί να βοηθήσει αυτή την επιθετική τριάδα να εξελιχθεί, να δουλέψει καλύτερα ομαδικά και φυσικά μέσα στην περιοχή είναι εξαιρετικός στο τελείωμα των φάσεων.

Το κακό είναι ότι για τον κόσμο της Τότεναμ θα είναι κάτι σαν προδοσία αν ο λατρεμένος Χάρι πάει σε άλλη ομάδα του Λονδίνου.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.

Χρόνια τώρα όλοι γράφουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να κινηθεί για τον Χάρι Κέιν. Σε αντίθεση με την Τσέλσι, το δρομολόγιο Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πιο συχνό.

Οι Σέριγχαμ, Κάρικ και Μπέρμπατοφ είναι η απόδειξη ότι έχουν αφήσει τους Λονδρέζους αστέρια για το Ολντ Τράφορντ. Επίσης στην Γιουνάιτεντ μπορεί και να χτιστεί η μελλοντική επίθεση της Εθνικής Αγγλίας με Ράσφορντ, Γκρίνγουντ και Κέιν αν και ο Φόντεν σίγουρα θα έχει να πει κάτι για αυτό.

Το μοναδικό αρνητικό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι ο Έντι Καβάνι είναι ήδη ήρωας της κερκίδας. Μόλις υπέγραψε νέο συμβόλαιο. Είναι ισχυρή προσωπικότητα και θέλει να παίζει και στον Σόλσκιερ αρέσει πάρα πολύ. Χαλάς την χημεία ή όλοι οι καλοί χωράνε;

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.

Πρώτον κάνουμε στην άκρη ήδη το μεγαλύτερο πρόβλημα… λεφτά υπάρχουν.

Μοιάζει ιδανική περίπτωση για τον Χάρι Κέιν. Ο Σέρχιο Αγουέρο φεύγει. Ο Γκαμπριέλ Ζεζούς δεν είναι ο επόμενος Ρονάλντο και η θέση στην επίθεση παραμένει κενή.

Θα πει κανείς ότι η δουλειά γίνεται εξαιρετικά και χωρίς αυτόν αλλά η ομαδικότητα του Χάρι Κέιν, το κυνηγητό και το πρέσινγκ του, η ευκολία στο γκολ και φυσικά ο Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο εγγυώνται ότι θα είναι μια επιτυχημένη μεταγραφή.

Αρνητικά στην περίπτωση δεν υπάρχουν ενώ με Στέρλινγκ και Φόντεν δίπλα του και πάλι επωφελείται η Εθνική Αγγλίας αν υποθέσουμε ότι ο Στέρλινγκ επιστρέφει στην προ διετίας εξαιρετική κατάστασή του.

ΠΣΖ

Όπως και η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα ενώ το μεγάλο ατού της είναι ότι έχει στον πάγκο τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Έναν προπονητή με τον οποίο ο Κέιν έχει εξαιρετικές σχέσεις και έφτασαν μαζί ως τον τελικό του Champions League.

Στο Παρίσι θα είναι άρχοντας ο Χάρι. Πρώτον… άλλος σέντερ φορ δεν υπάρχει καθώς το καλοκαίρι φεύγει και ο Ικάρντι αφού η Γουάντα Νάρα θέλει να γυρίσει στην Ιταλία ενώ δεν μπαίνω καν στον κόπο να συγκρίνω με τον Άγγλο φορ τον Μοΐς Κεν ή Κιν ή πείτε τον όπως θέλετε.

Δίνοντας τον Κέιν στο εξωτερικό είναι σίγουρο ότι η Τότεναμ δεν θα δώσει το μεγάλο όπλο της σε αντίπαλο στο εγχώριο πρωτάθλημα. Επίσης ο Κέιν μπροστά με τους Εμπαπέ, Νεϊμάρ και Ντι Μαρία να τον πλαισιώνουν δεν μοιάζει εντυπωσιακό; Είναι…

Το αρνητικό της υπόθεσης ότι ο Χάρι Κέιν δεν θα μπορέσει να πετύχει τα 95 γκολ που θέλει, και το έχει δηλώσει, για να περάσει τον Άλαν Σίρερ και να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Premier League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.