Μάντσεστερ Γ.: Αισιοδοξία για Μαγκουάιρ

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δήλωσε αισιόδοξος για την συμμετοχή του Χάρι Μαγκουάιρ στον τελικό του Europa League με την Βιγιαρεάλ.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ χτύπησε στον αστράγαλο στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα στις 9 Μαΐου. Από τότε η Γιουνάιτεντ έχει παίξει δύο ματς, τα οποία έχει χάσει έχοντας δεχτεί έξι γκολ μέσα στο Ολντ Τράφορντ.

Ο Σόλσκιερ δεν θα τον χρησιμοποιήσει στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν καθώς η Γιουνάιτεντ έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Champions League. Θέλει όμως να τον έχει έτοιμο για τον τελικό με την Βιγιαρεάλ στο Europa League στις 26 Μαΐου και δήλωσε αισιόδοξος μετά από κουβέντα που είχε με τον Άγγλο κεντρικό αμυντικό.

“Δεν θα βιαστούμε με τον Χάρι αλλά έχω καλό προαίσθημα. Φαίνεται πόσο σημαντικός είναι. Κι εγώ μόνο όταν είχα τραυματιστεί κατάλαβε ο κόσμος πόσο σημαντικός ήμουν ως παίκτης για την Γιουνάιτεντ. Είναι ο αρχηγός μας και θα του δώσω όσο χρόνο θέλει πριν μου πει ναι ή όχι. Θέλει τόσο πολύ να παίξει στον τελικό αλλά δεν θέλει να ρισκάρει. Του μίλησα το πρωί και φαινόταν ιδιαίτερα θετικός. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά και να λέμε ότι θα προλάβει. Πάντα είμαι αισιόδοξος άνθρωπος” ανέφερε ο Σόλσκιερ.

Χωρίς τον Μαγκουάιρ φέτος η Γιουνάιτεντ έχει μόλις τρεις νίκες σε έξι παιχνίδια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.