Ο Ολυμπιακός υποστηρίζει… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα δουν με μεγάλο ενδιαφέρον το ντέρμπι του Βρετανικού ποδοσφαίρου και ξέρουν ποιος... δεν πρέπει να κερδίσει.

Ο Ολυμπιακός…βλέπει το ντέρμπι της Αγγλίας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ και ξέρει ποια πρέπει να υποστηρίξει, έστω κι αν τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτύξει ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις με την Λίβερπουλ.
Οι ερυθρόλευκοι περιμένουν από τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της Premier League να δουν αν θα “κερδίσουν” γύρο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μπαίνοντας και ως “ισχυροί” μέχρι και τα play offs.

Τι πρέπει να γίνει; Να τερματίσει μέσα στην 4άδα που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, η Τσέλσι, κάτι που σημαίνει πως έτσι όπως είναι η βαθμολογία τώρα οι Πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν νίκη της Γιουνάιτεντ ή έστω ισοπαλία στο αποψινό εξ αναβολής ντέρμπι με την Λίβερπουλ.

Η Λέστερ έχει 66 βαθμούς και είναι 3η, η Τσέλσι έμεινε στους 64 και είναι 4η και φαινομενικά απέχει ακόμη πολύ από Γουέστ Χαμ (58β.) και Λίβερπουλ (57β.). Όμως η Γουέστ Χαμ έχει ακόμη τρία παιχνίδια και η Λίβερπουλ έχει τέσσερα, ενώ οι “μπλε” του Λονδίνου έχουν δύο (εντός έδρας με την Λέστερ και εκτός με την Βίλα).

Υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν οι κόκκινοι του Πειραιά δεν θέλουν κερδίσουν οι κόκκινοι του Λίβερπουλ, αλλά οι κόκκινοι του Μάντσεστερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.