Έβερτον: Πρόταση σε Κουαδράδο

Ο Κάρλο Αντσελότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την αβεβαιότητα στην Γιουβέντους και να ενισχύσει σημαντικά την Έβερτον. Οι Άγγλοι έκαναν πρόταση στον Χουάν Κουαδράδο.

Η Έβερτον κάνει μια καλή σεζόν στην Premier League. Στην αρχή της χρονιάς ήταν και στην κορυφή της βαθμολογίας. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην όγδοη θέση της κατάταξης και έχει ακόμη ελπίδες για να πάρει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ότι και αν γίνει πάντως ο Κάρλο Αντσελότι ψάχνει τρόπους να βελτιώσει την ομάδα το καλοκαίρι και στόχος του είναι ο Χουάν Κουαδράδο της Γιουβέντους. Το μέλλον είναι αβέβαιο στην γηραιά κυρία ενώ το συμβόλαιο του Κολομβιανού λήγει το καλοκαίρι του 2022 και σίγουρα η Γιουβέντους θα σκεφτεί να εισπράξει τώρα παρά να τον χάσει ελεύθερο την επόμενη σεζόν.

Ο Κουαδράδο πέρασε ανεπιτυχώς από το Αγγλικό ποδόσφαιρο και την Τσέλσι από τον Φεβρουάριο ως το καλοκαίρι του 2015 όταν και μετακόμισε στην Γιουβέντους.

Η μεταγραφή αναμένεται να στοιχίσει λιγότερα από δεκαπέντε εκατομμύρια Ευρώ και φυσικά είναι απίστευτη προσθήκη για την Έβερτον καθώς ο 33χρονος μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις στην δεξιά πτέρυγα.

Φυσικά αρκετά σημαντικό είναι το γεγονός πως στην Έβερτον βρίσκεται και ο καλός του φίλος και συμπαίκτης στην Κολομβία, Χάμες Ροντρίγκες που είναι ένας λόγος παραπάνω να μετακομίσει στο Αγγλικό πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.