Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3: Διπλό με ανατροπή για τους «κόκκινους διαβόλους» (hls)

Η ομάδα του Σόλσκιερ πέρασε με ανατροπή από το Βίλα Παρκ!

Παρότι βρέθηκε να χάνει με το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 3-1 της Άστον Βίλα εκτός έδρας και έφτασε τους 70 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οι κόκκινοι κλείδωσαν τη δεύτερη θέση πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι και την επόμενη χρονιά θα βρίσκονται κανονικά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη πλευρά, οι «χωριάτες» έμειναν στους 48 βαθμούς βρισκόμενοι στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα πρώτα είκοσι λεπτά του αγώνα ανήκαν στους φιλοξενούμενους που ναι μεν είχαν την κατοχή αλλά οι τελικές που δημιούργησαν δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον Μαρτίνες. Στο 24ο λεπτό ωστόσο, ο Τραορέ με εξαιρετική ενέργεια και πλασέ με το αριστερό εντός περιοχής, νίκησε τον Χέντερσον και άνοιξε το σκορ (1-0). Από εκεί και πέρα και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, η Γιουνάιτεντ ανέβασε ρυθμό και κυρίως από τη δεξιά πλευρά προσπάθησε να δημιουργήσει προβλήματα στους γηπεδούχους χωρίς όμως και πάλι να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Βέβαια, αυτό που έψαχναν μανιωδώς οι «κόκκινοι διάβολοι» το βρήκαν. Και όχι μια αλλά δύο φορές μέσα σε τέσσερα λεπτά! Συγκεκριμένα, στο 52ο λεπτό, ο Μπρούνο Φερνάντες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1 και στο 56ο ο Γκρίνγκουντ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του γράφοντας το 2-1. Πραγματικά εντυπωσιακός ο τρόπος με τον οποίο άρχισαν το δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Σόλσκιερ. Εν συνεχεία, η Γιουνάιτεντ έχοντας αποκτήσει και τον έλεγχο του σκορ, προσπάθησε να χαμηλώσει τον ρυθμό και στο 87′ έφτασε στο 3-1 κλειδώνοντας τη νίκη. Σκόρερ ήταν ο Έντισον Καβάνι που απέδειξε άλλη μια φορά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Εν τέλη, η Άστον Βίλα ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες και γνώρισε την 14η ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα :

Σκόρερ: Τραορέ (24′) – Φερνάντες (52′), Γκρίνγκουντ (56′), Καβάνι (87′).

Άστον Βίλα : Μαρτίνες, Κας, Κόνσα, Μινγκς, Τάργκετ, Ντόουγκλας Λουίζ, ΜακΓκιν, Τραορέ, Μπάρκλεϊ, Ελ-Γκάζι, Γουότκινς.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Χέντερσον, Ουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ, Γκρίνγουντ, Φερνάντες, Πογκμπά, Ράσφορντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.