Μάντσεστερ Σ. – Τσέλσι 1-2: Νίκη με ανατροπή στην… πρόβα του τελικού (vid)

Καλό το... ορεκτικό, πριν το... κυρίως πιάτο για Σίτι και Τσέλσι.

Καλό το… ορεκτικό, πριν το… κυρίως πιάτο για Σίτι και Τσέλσι. Οι δύο ομάδες έδειξαν άκρως ανταγωνιστικές και πρόσφεραν καλό θέαμα σε όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι. Η ανατροπή της Τσέλσι και η νίκη της μέσα στην έδρα της Σίτι, σίγουρα της δίνει “αέρα” για τον τελικό στις 29 Μαϊου.

Από τα πρώτα λεπτά το παιχνίδι… φώναζε ντέρμπι. Αν και η Τσέλσι με τον Ζιγές ήταν εκείνη που έφτασε κοντά στο γκολ, το πλασέ το Μαροκινού πέρασε ελάχιστα άουτ, η Σίτι ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ ύστερα από πλασέ του Στέρλινγκ από την καταλάθος ασίστ του Κουν Αγουέρο.

Λίγο πριν “φύγει” το ημίχρονο η Σίτι είχε την ευκαιρία να μπει με δύο γκολ μπροστά στο σκορ με το πέναλτι που κέρδισε ο Ζεσούς από το άγαρμπο μαρκάρισμα του Γκίλμορ. Την ευθύνη της εκτέλεσης ανέλαβε ο Κουν Αγουέρο, όμως ήταν μία κάκη αλά Πανένκα εκτέλεση που ο τερματοφύλακας της Τσέλσι μπλόκαρε τη μπάλα… όρθιος.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες δεν πάταγαν εύκολα περιοχή και προσπαθούσαν από μακρινή απόσταση να σκοράρουν χωρίς να τα καταφέρουν. Όμως στο 63ο λεπτό η πάσα του Αθπίλικουέτα στον Ζιγές ήταν πολύ καλή και το τελείωμα του Μαροκινού ακόμα καλύτερο κάνοντας έτσι το 1-1.

Η Τσέλσι όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και θα το έκανε στο… τελευταία λεπτό της αναμέτρησης. Η ομάδα του Τούχελ, που όλα του πάνε δεξιά, κατάφερε να πετύχει το γκολ της ανατροπή από 1-0 σε 1-2 με τον Μάρκος Αλόνσο στο 90+3.

Μία πολύ μεγάλη νίκη για την Τσέλσι που της δίνει… αέρα για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στις 29 Μαϊού, απέναντι σε μία Σίτι που στο δεύτερο μέρος δεν κατάφερε να φανεί επικίνδυνη και σίγουρα θα σκέφτεται το… τραγικά εκτελεσμένο πέναλτι του Αγουέρο που θα τις έδινε προβάδισμα 2-0 στο τέλος του πρώτου μέρους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.