Μαν. Γιουνάιτεντ: «Ποινή σε όποιον ταυτοποιηθεί»

Την πρόθεσή της να συνεργαστεί με τις αγγλικές Αρχές για να βρεθούν όσοι προκάλεσαν ταραχές και να επιβάλει τις δικές της ποινές σε όσους ταυτοποιηθούν, εξέφρασαν μέσω ανακοίνωσης οι «κόκκινοι διάβολοι».

Ξεκάθαρη ήταν η θέση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σχετικά με τη χθεσινή χαοτική κατάσταση που δημιουργήθηκε πριν από τον αγώνα με τη Λίβερπουλ, που είχε αποτέλεσμα την αναβολή της αναμέτρησης.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Μετά τα γεγονότα της χθεσινής ημέρας, μολονότι αρκετοί φίλαθλοι ήθελαν να ασκήσουν το δικαίωμα της διαμαρτυρίας και της έκφρασης της άποψής τους ειρηνικά, ορισμένοι προσπάθησαν να διακόψουν την προετοιμασία της ομάδας  και το ντέρμπι, όπως φαίνεται κι από τα όσα έγιναν στο ξενοδοχείο «Λοόυρι» και στο γήπεδο.

Δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι οι διαδηλωτές κατάφεραν να εισβάλουν στο γήπεδο και στον αγωνιστικό χώρο μέσω μιας ανοιχτής θύρας για τους υπαλλήλους του συλλόγου είναι ανακριβή.

Κατά πρώτον, αφού άφησαν πίσω τους τα ειδικά κιγκλιδώματα και την ασφάλεια στον εξωτερικό χώρο, ορισμένοι διαδηλωτές σκαρφάλωσαν στις θύρες στο τέλος του Munich Tunnel και στη συνέχεια μπήκαν από μία πλαϊνή πόρτα στις κερκίδες, πριν ανοίξουν μια εξωτερική θύρα για να επιτρέψουν και σε άλλους οπαδούς να μπουν στο γήπεδο και στον αγωνιστικό χώρο.

Μια δεύτερη παραβίαση σημειώθηκε όταν ένας διαδηλωτής διέλυσε την πόρτα ενός ασανσέρ για άτομα με ειδικές ανάγκες, επιτρέποντας σε μια ομάδα ατόμων να βρεθεί στην κερκίδα.

Η πλειονότητα των φιλάθλων μας καταδίκασε και θα καταδικάσει τις εγκληματικές ζημιές, καθώς και κάθε βία προς υπαλλήλους της ομάδας, αστυνομικούς ή άλλους φιλάθλους και αυτό πλέον μετατρέπεται σε ζήτημα της αστυνομίας.

 Η ομάδα δεν έχει την παραμικρή επιθυμία να δει ειρηνικούς διαδηλωτές να τιμωρούνται, αλλά θα συνεργαστεί με την αστυνομία ώστε να ταυτοποιήσει όσους εμπλέκονται στην παραβατική συμπεριφορά.

Μάλιστα, θα επιβάλει δικές του ποινές σε όποιον κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας ή μέλος ταυτοποιηθεί, σύμφωνα με τη δημοσιευμένη πολιτική τιμωριών.

Πληροφορίες για τον ορισμό του αγώνα και κάθε πιθανή σχέση με άλλα παιχνίδια θα ανακοινωθούν μετά από συμφωνία με την Premier League».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.