Έβερτον – Άστον Βίλα 1-2 : «Χωριάτες»… έφαγαν τα «ζαχαρωτά» (hls)

H Άστον Βίλα νίκησε δίκαια με 2-1 στο Γκούντισον Παρκ την Έβερτον, περιορίζοντας την Ευρωπαϊκή της προοπτική. Οι Γουότκινς (13'), Ελ Γκάζι (83') τα γκολ των "χωριατών", ο Κάλβερτ Λιούις (19') το γκολ των γηπεδούχων

Για άλλη μια φορά η κατά τ’ άλλα φιλόδοξη Έβερτον «κόλλησε» στα άγχη της μένοντας ξανά φοβισμένη (!) από τα «φαντάσματα» του «Γκούντισον Παρκ» όπως αυτά έχουν «στοιχειώσει» σε έναν μεγάλο κι αξιοπρόσεκτο βαθμό την ιστορική της έδρα!
Τα «ζαχαρωτά» του Λίβερπουλ, έγιναν μια… χαψιά από τους «χωριάτες» του Μπέρμιγχαμ, αφού η Άστον Βίλα ήταν σε γενικές γραμμές πιο επικίνδυνη – ειδικά στο ξέφρενο πρώτο ημίχρονο όπου έγιναν και οι περισσότερες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες – και εν τέλει αποδείχθηκε και η πιο αποτελεσματική!
Στο 13ο λεπτό ο Γουότκινς άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους αλλά η Έβερτον μπόρεσε να απαντήσει έξι λεπτά πιο μετά με τον Κάλβερτ – Λιούις.
Όμως αυτή η εξέλιξη δεν βοήθησε τόσο την ομάδα του Αντσελότι, μιας και η Άστον Βίλα έπαιξε πιο μεθοδικά, λιγότερο άτσαλα και θα μπορούσε κάλλιστα να πετύχει νωρίτερα το νικητήριο τέρμα, πολύ πριν από το επίτευγμα του Ελ Γκάζι στο 83’.
Ο γκολκίπερ Πίκφορντ έκανε πολλές σωτήριες επεμβάσεις όμως οι επιθετικοί του, ξέμειναν από έμπνευση και «καθαρό μυαλό» σε ένα λιγότερο θεαματικό δεύτερο ημίχρονο όπου πάντως έμειναν στην επιφάνεια η αδυναμία της Έβερτον να μείνει σε τροχιά Ευρώπης αλλά και το θράσος της Άστον Βίλα να παίξει με όρεξη για την νίκη, την οποία δίκαια την κατέκτησε ανεβαίνοντας με 48 πόντους στην 9η θέση, πάνω από τις Λιντς και Άρσεναλ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.