Γιαννούλης: Το limit up του παιδιού από την Κατερίνη (pics)

Η Νόριτς δίνει συνολικά 8,5 εκ. στον ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Γιαννούλη τον οποίον ο ΠΑΟΚ είχε αποκτήσει πριν επτά χρόνια με 20.000 ευρώ από τον Βατανιακό

Ήταν Ιανουάριος του 2014 όταν ο ΠΑΟΚ αποκτούσε από τον Βατανιακό της Κατερίνης τον Δημήτρη Γιαννούλη. Επιθετικός ήταν. Αριστερός μπακ εξελίχθηκε στην πορεία όταν ήταν δανεικός από τον ΠΑΟΚ στη Βέροια. Και έκανε limit up. 

Οι μαζεμένες φωτογραφίες στο κολάζ της βασικής φωτογραφίας του θέματος δεν εκφράζουν το σύνολο από το -μέχρι τώρα- άλμπουμ καριέρας. Είναι όμως ενδεικτικές. Πώς από τον Βατανιακό, με τη μετεγγραφή, τους δανεισμούς, την καταξίωση, στο deal του ΠΑΟΚ με τη Νόριτς.

Κι όλα άρχισαν από την ομάδα της Κατερίνης, τον Βατανιακό, εκεί που ο Γιαννούλης ξεχώρισε. Ως επιθετικός.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης στον Βατανιακό
Ο Δημήτρης Γιαννούλης στον Βατανιακό

Ο ΠΑΟΚ είχε δώσει 20.000 ευρώ στον Βατανιακό για τον αποκτήσει και τον έδωσε -μικρός γαρ- δανεικό στον Πειρικό. Εκείνος ήταν ο πρώτος από τους τέσσερις δανεισμούς που θα ακολουθούσαν μέχρι να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, να πάρει θέση στην ομάδα και να πανηγυρίσει τίτλους. 

Ο Δημήτρης Γιαννούλης
Ο Δημήτρης Γιαννούλης

Επτά χρόνια και μερικούς μήνες μετά από εκείνο τον Ιανουάριο, στο 2021, ο Δημήτρης Γιαννούλης το παιδί που έκανε τα δικά του όνειρα στην Κατερίνη ετοιμάζεται να σαλπάρει για την Premier League με τη φανέλα της Νόριτς.

Τίποτα δεν του χαρίστηκε, μόχθησε για κάθε βήμα στην καριέρα του. Ακόμη κι αν έπρεπε στην πορεία, ως παίκτης της Βέροιας τότε, με προπονητή τον Γ.Χ.Γεωργιάδη, να αλλάξει θέση, να πάει -από επιθετικός- αριστερός μπακ και να αρχίσει η νέα μεγάλη καριέρα. 

Ο Δημήτρης Γιαννούλης στη Βέροια
Ο Δημήτρης Γιαννούλης στη Βέροια ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο δανεισμός στη Βέροια ακολούθησε τον πρώτο δανεισμό στον Πιερικό. Στην ομάδα της Ημαθίας ήταν την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 και η επόμενη σεζόν θα τον βρει στην Κύπρο, με νέο δανεισμό, ως παίκτη της Ανόρθωσης

Ο Δημήτρης Γιαννούλης στην Ανόρθωση
Ο Δημήτρης Γιαννούλης στην Ανόρθωση

Ακολουθεί ο Ατρόμητος και πλέον αρχίζει να φαίνεται έντονα πια ότι ο δρόμος για την ποδοσφαιρική του καθιέρωση ανοίγει. Είναι ο τέταρτος δανεισμός του από τον ΠΑΟΚ και -θα έλεγε κάποιος- ο πιο γεμάτος. 

Ο Δημήτρης Γιαννούλης στον Ατρόμητο
Ο Δημήτρης Γιαννούλης στον Ατρόμητο ΠΗΓΗ: In Time Sports

Με την ομάδα του Περιστερίου, στον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται εκεί, έχει καταπληκτικές επιδόσεις και επιστρέφει στον ΠΑΟΚ στο β’ εξάμηνο της σεζόν 2018-2019. 

Ο Δημήτρης Γιαννούλης
Ο Δημήτρης Γιαννούλης ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ακολουθεί η αγωνιστική περίοδος 2019-2020 όταν και κάνει με τον ΠΑΟΚ 44 παιχνίδια, όλα ως βασικός. Πλέον, οι ομάδες του εξωτερικού αρχίζουν να ασχολούνται με την περίπτωσή του και φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου η μετακίνηση στο εξωτερικό. 

Ο Δημήτρης Γιαννούλης στην Εθνική
Ο Δημήτρης Γιαννούλης στην Εθνική ΠΗΓΗ: In Time Sports

Τον προηγούμενο Ιανουάριο γίνεται το deal με τη Νόριτς. Η αγγλική ομάδα δίνει στον ΠΑΟΚ 1 εκ. για το “ενοίκιο” του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν και η συμφωνία αναφέρει ότι σε περίπτωση ανόδου, θα δώσει άλλα 7,5 εκ. ευρώ για να αποκτήσει πλέον τον παίκτη. 

Ο Γιαννούλης ετοιμάζεται πλέον για την Premier League. Ετοιμάζεται να παίξει σε ένα από τα κορυφαία Πρωταθλήματα του κόσμου και σε πολύ υψηλό επίπεδο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης