Χέντερσον : «Αναγνωρίστηκε η δύναμη των οπαδών»

Ξεκάθαρο το μήνυμα του αρχηγού της Λίβερπουλ προς τους φιλάθλους της ομάδας

Τους φίλους της Λίβερπουλ επαίνεσε ο Τζόρνταν Χέντερσον για τον τρόπο που αντιμετώπισαν το ζήτημα της ESL. Ο Άγγλος μέσος και αρχηγός των κόκκινων, τόνισε πως «αναγνωρίστηκε σε όλο της το μεγαλείο, η δύναμη των οπαδών» και ξεκαθάρισε το πόσο άσχημο θα ήταν για το ποδόσφαιρο η δημιουργία τη συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

«Εάν βγήκε κάτι θετικό απ’ αυτή την κατάσταση, είναι ότι αναγνωρίστηκε σε όλο της το μεγαλείο, η δύναμη των οπαδών. Η παύση κάθε πλάνου για την ESL, ήταν μία δική σας νίκη. Δείξατε πως δεν πρέπει να σας αγνοεί κανείς.

Πιστέψτε με όταν σας λέω ότι το συγκεκριμένο μήνυμά σας εκλήφθηκε πολύ καθαρά και δυνατά και στο δικό μας κλαμπ και υπάρχει αναγνώριση, πως πρέπει να δουλέψουμε τόσο σκληρά, όσο ποτέ άλλοτε για να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη σας. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας, που ήταν εκεί για εμάς και για το ποδόσφαιρο, όταν χρειαζόταν περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η φωνή σας ήταν δυνατή, ασυμβίβαστη και ακούστηκε.

Αν προχωρούσε όλο αυτό θα ήταν πολύ άσχημο για το ποδόσφαιρο. Πρέπει αν υπάρχει ρίσκο κι ανταμοιβή στον αθλητισμό, αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα. Πρέπει να κερδίσεις την επιτυχία σου. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο θέμα που είχα κι εγώ με τη συγκεκριμένη πρόταση και σαν ποδοσφαιριστής ήμουν ξεκάθαρα εναντίον της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.