Αντσελότι: «Λάθος των ιδρυτών της ESL να απορρίψουν την αθλητική αξία»

Ο Κάρλο Αντσελότι σήμερα σε συνέντευξη του υπογράμμισε ότι η European Super League έκανε λάθος που δεν έλαβε υπόψιν τις απόψεις των παικτών, των προπονητών και των φιλάθλων.

Ο Ιταλός εξέφρασε επίσης την άποψη ότι ήταν εσφαλμένη η επιλογή των ιδρυτικών μελών της Ευρωπαϊκής Super League να συστήσουν μια «κλειστή» διοργάνωση που δεν βασίζεται στην αθλητική αξία.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 61χρονος προπονητής:

«Ήταν μια παράξενη ημέρα για κάθε υποστηρικτή του ποδοσφαίρου, μια έκπληξη. Ακούσαμε για τη Super League τους τελευταίους μήνες, αλλά ήμουν σίγουρος ότι δεν επρόκειτο να γίνει» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός, ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης των «τόφις» με την Άρσεναλ, και συνέχισε: «Οι 12 σύλλογοι έκαναν λάθος. Δεν έλαβαν υπόψιν τους τη γνώμη των παικτών και των προπονητών και των φιλάθλων. Σε αντίθεση με το Champions League, όπου οι ομάδες πρέπει να προκριθούν μέσω του εγχώριου πρωταθλήματος, οι ιδρυτικές ομάδες της Super League εγγυήθηκαν στους εαυτούς τους μια θέση στη νέα διοργάνωση κάθε χρόνο».

Και ο «Καρλέτο» συμπλήρωσε: «Το πιο σημαντικό μέρος, ήθελαν να φτιάξουν μια διοργάνωση χωρίς αθλητική αξία. Αυτό δεν είναι αποδεκτό… Αυτό είναι που δεν έλαβαν υπόψη, έκαναν λάθος».

Όσον αφορά στον αγώνα με την Άρσεναλ, όπου η Έβερτον θα επιδιώξει να βάλει τέλος σε ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη, ο Αντσελότι θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον (πρώτο σκόρερ της ομάδας) Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν και τους Γέρι Μίνα, Μπέρναρντ, Φάμπιαν Ντελφ και Αντρέ Γκόμες.

«Είναι ένα πραγματικά σημαντικό παιχνίδι, όχι κρίσιμο αλλά σημαντικό. Είναι αλήθεια ότι δεν είχαμε μια καλή στιγμή τον περασμένο μήνα, αλλά τώρα είμαστε πολύ καλύτεροι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.