Έβερτον-Τότεναμ 2-2: -Χ-αμένοι και οι δύο! (hls)

Ισόπαλο 2-2 τελείωσε το παιχνίδι για την 32η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ανάμεσα σε Έβερτον και Τότεναμ.

Ισόπαλο 2-2 τελείωσε το παιχνίδι για την 32η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ανάμεσα σε Έβερτον και Τότεναμ.

Οι δύο ομάδες ήθελαν μόνο τη νίκη, προκειμένου να έχουν περισσότερες ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη όμως μετά το τελικό αποτέλεσμα, η Τότεναμ βρίσκεται 4 βαθμούς πίσω από την Τσέλσι και η Έβερτον, 5 βαθμούς.

Η Τότεναμ μετά την ήττα από την Γιουνάιτεντ, έμεινε πίσω στη βαθμολογία με τον κίνδυνο να μείνει εκτός Ευρώπης ενώ η Έβερτον προερχόμενη από δύο ισοπαλίες, ήθελε τη νίκη για να συνεχίσει να έχει ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη.

Οι γηπεδούχοι, απείλησαν πρώτοι στο 23ο λεπτό, με τον Ριτσάρλισον με τον Γιορίς να κάνει σπουδαία επέμβαση.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο στην πρώτη της ευκαιρία ουσιαστικά στο ματς, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Χάρι Κέιν έφτασε πλέον τα 20 γκολ στο πρωτάθλημα και πλέον μετράει 20+ γκολ πέντε φορές στην Πρέμιερ Λιγκ! Μόνο ο Άλαν Σίρερ (7)και ο Αγουέρο (6)το έχουν καταφέρει περισσότερες φορές!

Στο 30 ο Σίγκουρτσον, αναρτάπηκε από τον Ρεγκιγιόν και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Ο ίδιος παίκτης από τα έντεκα μέτρα, ήταν εύστοχος και έκανετο 1-1 με το πέμπτο φετινό του γκολ. Ο Σίγκουρτσον, σκόραρε απέναντι στην ομάδα στην οποία βρίσκονταν από το 2012, έως το 2015.

Τα “ζαχαρωτά¨θα μπορούσαν να έχουν κάνει την ανατροπή λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, όταν μετά από φάουλ, ο Γκόντφρι πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση να παίξουν καλό ποδόσφαιρο για να πάρουν τη νίκη,

Στο 52 ο Σον έπιασε καλό σουτ με τον Πίκφορντ αν σώζει. Στο 57΄ η Τότεναμ άγγιξε το γκολ! Ο Αλντερβάιρελντ πήρε την κεφαλιά και σημάδεψε το δοκάρι της Έβερτον!

Στο 60 η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πέτυχε γκολ με τον Ριτσάρλισον, όμως ο επόπτης είχε σηκώσει το σημαιάκι του και έτσι το γκολ δεν μέτρησε!

Δύο λεπτά αργότερα όμως, ο Σίγκουρντσον έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Τότεναμ για δεύτερη φορά στο ματς για να κάνει το 2-1! Ο Ισλανδός,έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης, που σκοράρει 2 γκολ κόντρα στην Τότεναμ, έχοντας αγωνιστεί για τους Σπερς. Ο Ντάρεν Μπεντ με την Σάντερλαντ και ο Μάθιου Εθέρινγκτον (Στόουκ)είναι οι άλλοι δύο!

Η Τότεναμ, είχε αντίδραση και στο 69 ο Χάρι Κέιν πέτυχε καταπληκτικό γκολ για το 2-2!

Έβερτον: Πίκφορντ, Χόλγκέιτ, Κιν, Γκόντφρι, Ντίνιε, Άλαν, Ντέιβις(84΄Κινγκ), Ροντρίγκες, Ιγουόμπι(61΄Κόμαν), Σίγκουρντσον, Ριτσάρλισον

Τότεναμ: Γιορίς, Ροντόν, Αλντερβάιρελντ, ΝΤάιερ, Ρεγκιλόν(69΄Λούκας), Σισοκό, Εντομπελέ(64΄Λαμέλα), Χόιμπιεργκ, Οριέ, Κέιν, Σον


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.