Αρτέτα: «Δεν είμαι ο αντι-Σεσκ»

Ο Σεσκ Φάμπρεγας επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα μετά από επιτυχημένη θητεία αρκετών ετών στην Αρσεναλ, με τον Μίκελ Αρτέτα να αποκτάται για να ενισχύσει τους «κανονιέρηδες».

Ο Σεσκ Φάμπρεγας επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα μετά από επιτυχημένη θητεία αρκετών ετών στην Αρσεναλ, με τον Μίκελ Αρτέτα να αποκτάται για να ενισχύσει τους «κανονιέρηδες». Ωστόσο, ο Ισπανός μέσος δήλωσε ότι δεν μπορεί να αντικαταστήσει ούτε τον συμπατριώτη του, ούτε τον Γάλλο Σαμίρ Νασρί που πήγε στη Μάντσεστερ Σίτι.
 
«Δεν είμαι εδώ για να αντικαταστήσω τον Σεσκ και θα έκανα λάθος αν το προσπαθούσα», είπε ο Αρτέτα. «Ο Σεσκ ήταν ο καλύτερος παίκτης στην Αρσεναλ και ένας από τους τρεις κορυφαίους όλης της Πρέμιερ Λιγκ. Δεν έχω σκοπό να γίνω το ίδιο. Μόνος μου στόχος είναι να προσπαθήσω να φτάσω στο υψηλότερο σημείο μου ως ποδοσφαιριστής και να βοηθήσω την ομάδα μου. Ο Σεσκ ήταν στην Αρσεναλ για επτά χρόνια. Εγώ δεν είμαι εδώ παρά δύο εβδομάδες. Αν προσπαθήσω να του μοιάσω ή να γίνω καλύτερος από εκείνον, θα προκαλέσω σύγχυση στον εαυτό μου», πρόσθεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.