Επισήμως «πολίτης» ο Καμπαγέρο

Την απόκτηση του Γουίλι Καμπαγέρο ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Σίτι, με τον έμπειρο τερματοφύλακα να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Την απόκτηση του Γουίλι Καμπαγέρο ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Σίτι, με τον έμπειρο τερματοφύλακα να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 32χρονος παίκτης αποχώρησε από τη Μάλαγα και αποτελεί την τρίτη εφετινή μετεγγραφή των πρωταθλητών Αγγλίας, μετά τους Φερνάντο και Σανιά.


Ο Καμπαγέρο πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και στη συνέχεια ανακοινώθηκε επισήμως από τη νέα του ομάδα. Ο ίδιος δήλωσε χαρούμενος για τη μετεγγραφή του στους «πολίτες».


Αρχικά, ο Καμπαγέρο τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσει η σεζόν για να βοηθήσω την ομάδα. Είναι μια νέα πρόκληση για μένα, ένα νέο πρωτάθλημα. Τα πήγα καλά τις προηγούμενες χρονιές και ελπίζω να συμβεί το ίδιο και του χρόνου. Ξέρω πως έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα που έχει ήδη έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, τον Χαρτ και θα προσπαθήσω να τον συναγωνιστώ για την θέση κάτω απ’ την εστία. Θα κάνω τα πάντα στις προπονήσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.