Θέατρο των…φιλοξενούμενων!

Λίγες μέρες μετά την Έβερτον, η Νιούκαστλ πέρασε και αυτή νικηφόρα με 1-0 από το «Όλντ Τράφορντ», με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να χάνει δεύτερο σερί εντός έδρας ματς στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από για πρώτη φορά από το 2002!

Λίγες μέρες μετά την Έβερτον, η Νιούκαστλ πέρασε και αυτή νικηφόρα με 1-0 από το «Όλντ Τράφορντ», με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να χάνει δεύτερο σερί εντός έδρας ματς στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από για πρώτη φορά από το 2002!

Η πρώτη σεζόν του Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» θα ήταν εξ’ ορισμού δύσκολη, καθώς ανέλαβε το δύσκολο έργο να διαδεχτεί τον πιο επιτυχημένο προπονητή όλων των εποχών στο αγγλικό ποδόσφαιρο, σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ωστόσο η χρονιά πλέον εξελίσσεται εφιαλτικά για τον σκωτσέζο τεχνικό, με την ομάδα του να σπάει το ένα αρνητικό σερί μετά το άλλο. Μεσοβδόμαδα η Έβερτον κέρδισε στο «Θέατρο των Ονείρων» έπειτα από 21 χρόνια, το Σάββατο τα κατάφερε και η Νιούκαστλ μετά από 41 (Φεβρουάριος 1972)!

Οι «καρακάξες» , χάρη στο γκολ του Γιοχάν Καμπάιγ στο 61ο λεπτό, κέρδισαν εκτός έδρας εστεμμένη  πρωταθλήτρια Αγγλίας για πρώτη φορά από το 2-1 στο «Άνφιλντ» επί της Λίβερπουλ το 1988, ενώ οι περσινοί πρωταθλητές βρίσκονται στην ένατη θέση με 5 ήττες σε 15 παιχνίδια, πριν καν ξεκινήσουν τα απογευματινά παιχνίδια του Σαββάτου!

Τι κι αν στην ενδεκάδα των φιλοξενούμενων επανήλθε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι; Τι και αν ο Εβρά είχε δοκάρι και οι Ερνάντες και Γιανουζάι είχαν καλές ευκαιρίες να σκοράρουν; Τίποτε δεν «πηγαίνει» στη Γιουνάιτεντ αυτή τη σεζόν και όταν στο 61ο λεπτό ο Καμπάιγ πήρε τη μπαλιά του Σισοκό και σκόραρε με σουτ που κόντραρε και στον Βίντιτς, ακούστηκαν οι πρώτες αποδοκιμασίες στο «Όλντ Τράφορντ» για τον Μόγιες…

Μάντσεστερ Γ. – Νιούκαστλ 0-1
(61′ Καμπάιγ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.