Ένα…ρολόι δώρο για τον σαραντάρη Γκιγκς (video)

Ο Ράιαν Γκιγκς έγινε την Παρασκευή (29/11) 40 ετών και οι συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του έδειξαν με χιούμορ ότι είναι μάλλον ώρα να σταματήσει...

Ο Ράιαν Γκιγκς έγινε την Παρασκευή (29/11) 40 ετών και οι συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του έδειξαν με χιούμορ ότι είναι μάλλον ώρα να σταματήσει…

Ο Ουαλός, ο οποίος εντάχθηκε στους «κόκκινους διαβόλους» σε ηλικία 14 ετών, γιόρτασε σήμερα τα 40ά γενέθλιά του, με τους συμπαίκτες του αλλά και το προσωπικό της ομάδας να του ετοιμάζουν…σπέσιαλ υποδοχή στο προπονητικό κέντρο του Κάρινγκτον.

Μία τεράστια τούρτα τον περίμενε στα αποδυτήρια, τα οποία ήταν στολισμένα με χαρτονένιες μάσκες με το πρόσωπό  του, μία εκ των οποίων φόρεσε ο Γουίλφριντ Ζάχα «ποστάροντας» και τη σχετική φωτογραφία στο Instagram.

Ο Γκιγκς δέχτηκε και τα καθιερωμένα δώρα από τους συμπαίκτες του, με το πιο συμβολικό σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μόγιες να είναι ένα ρολόι Casio αξίας 15 ευρώ!

«Μάλλον ήθελαν να του δείξουν ότι είναι ώρα να φεύγει σιγά-σιγά από τα αποδυτήρια», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μόγιες.

Ο ίδιος ο Γκιγκς, ανεφερόμενος στο πώς κατάφερε να παίζει σε τόσο υψηλό επίπεδο μέχρι τα 40, τόνισε ότι πέρα από την καλή αθλητική ζωή, μεγάλο ρόλο έπαιξε ότι έμεινε πιστός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Αν πήγαινα από ομάδα σε ομάδα, τώρα θα είχα σταματήσει. Ήμουν τυχερός που έπαιξα σε έναν μόνο σύλλογο, περικυκλωμένος από καλούς παίκτες και έναν καλό προπονητή. Φροντίζω τον εαυτό μου και προπονούμαι κάθε μέρα για να είμαι διαθέσιμος στον κόουτς. Το απολαμβάνω και προσπαθώ να προσφέρω στην ομάδα», είπε ο Γκιγκς, που δεν δείχνει να πτοείται από το…χάσμα γενεών με συμπαίκτες του που δεν είχαν καν γεννηθεί (!) όταν πραγματοποιούσε το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ: «Δεν ξέρω τι πιστεύουν ότι νεότεροι για μένα. Όταν ήμουν 17-18, νόμιζα ότι οι 30άρηδες είναι αρχαίοι, να’ μαι όμως τώρα εδώ στα 40 μου. Το απολαμβάνω ακόμα και όσο αυτό συνεχίζεται θα παίζω ακόμα».

Δείτε στο βίντεο τον Ράιαν Γκιγκς σε ηλικία 14 ετών (ακόμα τότε διατηρούσε το επώνυμο του πατέρα του, Γουίλσον) να δείχνει το ταλέντο του σε τελικό σχολικού Κυπέλλου, όπου φυσικά αναδείχτηκε Man of the Match. Θα ακολουθούσαν πολλές διακρίσεις ακόμα τα επόμενα 25 χρόνια…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.