Ο «φονέας» του Μάντσεστερ

Μετά τη Μάντσεστερ Σίτι, που έχασε στο Κάρντιφ με ανατροπή (3-2), η ουαλική ομάδα πήρε την ισοπαλία και από τη Γιουνάιτεντ (2-2), αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές, για τη δωδέκατη αγωνιστική της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ.

Μετά τη Μάντσεστερ Σίτι, που έχασε στο Κάρντιφ με ανατροπή (3-2), η ουαλική ομάδα πήρε την ισοπαλία και από τη Γιουνάιτεντ (2-2), αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές, για τη δωδέκατη αγωνιστική της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ.

Η ομάδα του Μάλκι Μακέι έφτασε τους 13 βαθμούς και, πλέον, βρίσκεται στη 15η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Γιουνάιτεντ έμεινε εκτός πεντάδας και στο -1 από τη Σαουθάμπτον των 22 πόντων.

Ο Ουέιν Ρούνι άνοιξε το σκορ στο 15΄ κι έγινε ο πρώτος παίκτης που φτάνει τα πενήντα τέρματα στην Πρέμιερ Λιγκ, την Κυριακή! Ο πρώην «κόκκινος διάβολος» Φράιζερ Κάμπελ έφερε το ματς στα ίσια για τους Ουαλούς, με τον Πατρίς Εβρά (45΄) να δίνει το προβάδισμα εκ νέου στους φιλοξενούμενους. Η ζημιά για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες ήρθε στο 91΄ με τον Κιμ να ισοφαρίζει και να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Το αρνητικό σερί της Γιουνάιτεντ συνεχίστηκε εκτός έδρας, όπου δέχεται τουλάχιστον ένα τέρμα για εννέα διαδοχικά ματς Πρέμιερ! Η αδικία για τους Ουαλούς είναι πώς οι Πρωταθλητές θα έπρεπε να παίζουν με δέκα παίκτες από το 8΄ όταν ο μετέπειτα σκόρερ Ρούνι χτύπησε εκτός φάσης τον Ματς, με τον διαιτητή Σουάρμπρικ να δίνει κίτρινη κάρτα αντί για κόκκινη.

Η Κάρντιφ είχε δοκάρι με τον Κάμπελ στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ πέραν των τερμάτων δεν απειλήθηκε περισσότερο από μία μέτρια, ξανά, Μάντσεστερ. Για τους γηπεδούχους επέστρεψε ο επιθετικός Κορνέλιους, μετά από τραυματισμό δυόμιση μηνών, μπαίνοντας αλλαγή στη θέση του Κάμπελ στο 83΄. Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία των δύο ομάδων, στην Ουαλία, μετά το 1929. Έκτοτε είχε έξι νίκες η Γιουνάιτεντ και δύο η Κάρντιφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.