Θέλει να κρατήσει τον Μπα ο Μουρίνιο

Η Τσέλσι έχει πρόταση από την Μπεσικτάς για τον Σενεγαλέζο στράικερ, όμως ο Ζοσέ Μουρίνιο φαίνεται πώς θέλει να τον κρατήσει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» σύμφωνα με την «Daily Mail».

Η Τσέλσι έχει πρόταση από την Μπεσικτάς για τον Σενεγαλέζο στράικερ, όμως ο Ζοσέ Μουρίνιο φαίνεται πώς θέλει να τον κρατήσει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» σύμφωνα με την «Daily Mail».

Ο Πορτογάλος προπονητής ψάχνει για ενίσχυση στη θέση του σέντερ φορ, δείχνοντας από την αρχή της σεζόν που ολοκληρώθηκε πώς δεν υπολογίζει και πολύ στους επιθετικούς που υπάρχουν στο ρόστερ των Λονδρέζων.

Ο Ντεμπά Μπα αγωνίστηκε, όλη την περίοδο, έξι φορές βασικός με τους «μπλε» παρόλα αυτά ο Μουρίνιο θέλει να του δώσει περισσότερες ευκαιρίες τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και δεν θα εισηγηθεί την πώλησή του. Αυτό το ρεπορτάζ δημοσίευσε η «Daily Mail» κι αν επιβεβαιωθεί τότε η Μπεσικτάς, η οποία ενδιαφέρεται για τον Αφρικανό, δεν θα μπορέσει να υλοποιήσει τη μεταγραφή.

Ο Μπα έπαιξε πέντε φορές βασικός και δεκαπέντε αλλαγή στην Πρέμιερ Λιγκ, με πέντε τέρματα ενεργητικό, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ άρχισε για μία φορά βασικός στο αρχικό σχήμα της Τσέλσι και μπήκε πέντε αλλαγή με τρία τέρματα να προστίθενται στα στατιστικά του. Ο ίδιος θα θελήσει να μείνει μόνο αν πάρει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής κι αυτό είναι το σίγουρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.