Στηρίζει Ντε Χέα ο Φέργκιουσον

Με εγκωμιαστικά σχόλια αναφέρθηκε στον Νταβίντ Ντε Χέα, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Με εγκωμιαστικά σχόλια αναφέρθηκε στον Νταβίντ Ντε Χέα, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δε δίστασε να συγκρίνει τον νεαρό Ισπανό τερματοφύλακα με τον Πέτερ Σμάιχελ, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τονώσει την ψυχολογία του Ντε Χέα.

Αρχικά, ο Φέργκιουσον δήλωσε: «Αυτό που είπα στον Νταβίντ στο ημίχρονο ήταν ‘καλώς όρισες’ στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Δεχθήκαμε ένα γκολ, το οποίο θα μπορούσε να είχε αποτρέψει. Ίσως να έφταιξε η έλλειψη συγκέντρωσής του. Νομίζω πως ήταν καλή εμπειρία γι’ αυτόν, διότι, αν δεν με απατά η μνήμη μου, όταν κάποιος έρχεται από το εξωτερικό χρειάζεται χρόνος ώστε να προσαρμοστεί».

Και συμπλήρωσε για τον Σμάιχελ: «Το πρώτο του ματς ήταν μία. βροχερή Τετάρτη, κόντρα στη Γουίμπλεντον. Ήταν ένα δύσκολο βράδυ για αυτόν. Το επόμενο παιχνίδι του ήταν με αντίπαλο τη Λιντς και τότε δέχθηκε ένα φτηνό γκολ. Παρ’ όλα αυτά, στη συνέχεια έγινε ένας από τους καλύτερους γκολκίπερ στην ιστορία του συλλόγου. Ο Ντε Χέα είναι μόλις 20 χρονών κι αυτό που πρέπει να πω είναι πως έχει πολλή δουλειά μπροστά του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.