Ονειρικό ντεμπούτο για Αγουέρο

Ο Αγουέρο σε 30 λεπτά στο ντεμπούτο του πέτυχε δύο γκολ και έδωσε μία ασίστ, στη νίκη της Σίτι επί της Σουόνσι με 4-0.

Ο Αγουέρο έκανε με το καλημέρα τους φιλάθλους της Σίτι να ξεχάσουν τον Τέβες. Ο Αργεντινός άσος μπήκε στο παιχνίδι στο 60′ και στα εναπομείναντα 30 λεπτά κατάφερε να πετύχει δύο γκολ και να δώσει και μία ασίστ, βάζοντας έτσι φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη των Σίτιζενς επί της Σουόνσι με 4-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, αλλά στο πρώτο ημίχρονο ο Βορν και τα δοκάρια του σταμάτησαν τις προσπάθειες των παικτών του Μαντσίνι. Στο 57′ ο Τζέκο κατάφερε να λύσει το γόρδιο δεσμό και να βάλει την ομάδα της Μάντσεστερ μπροστά στο σκορ. Η συνέχεια άνηκε στον Αγουέρο, ο οποίος συνδύασε το ντεμπούτο του και με γκολ και με ασίστ. Στο 68′ διπλασίασε τα τέρματα της Σίτι, ενώ τρία λεπτά αργότερα έδωσε έτοιμο γκολ στον Σίλβα. Στις καθυστερήσεις πέτυχε και δεύτερο τέρμα. αναγκάζοντας τους φιλάθλους της ομάδας του να τον αποθεώσουν.

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ρίτσαρντς, Κομπανί, Λέσκοτ, Κλισί, Γιάγια Τουρέ, Ντε Γιόνγκ (60′ Αγουέρο), Μπάρι, Σίλβα (82′ Μίλνερ), Τζέκο, Τζόνσον (74′ Σάβιτς).
Σουόνσι: Βορν, Ρέιντζελ, Κόλκερ, Ουίλιαμς, Τέιτ, Μπράιτον (65′ Άλεν), Ντόμπι (65′ Ρούτλετζ), Αγκουστιέν, Ντάιερ (81′ Λίτα), Γκρέιχαμ, Σινκλέρ.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.