Στη Νιούκαστλ ο Ομπερτάν

Η Νιούκαστλ ανακοίνωσε την Τρίτη την απόκτηση του Γκαμπριέλ Ομπερτάν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα επόμενα πέντε χρόνια

Η Νιούκαστλ ανακοίνωσε την Τρίτη την απόκτηση του Γκαμπριέλ Ομπερτάν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα επόμενα πέντε χρόνια. «Τα καλύτερα χρόνια του είναι μπροστά του, το οποίο είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε σ’ αυτόν τον σύλλογο, και με την υποστήριξη των εκπληκτικών φιλάθλων μας είμαι σίγουρος ότι θα αποδειχθεί μια άριστη μεταγραφή για μας», δήλωσε για την απόκτηση του Γάλλου ακραίου μεσοεπιθετικού ο τεχνικός των «ανθρακωρύχων», Άλαν Πάρντιου.

Ο 22χρονος άσος δεν κατάφερε να καθιερωθεί στο «Όλντ Τράφορντ» από το 2009, όταν αποκτήθηκε από την Μπορντό, ενώ πέρυσι είχε μόλις 15 συμμετοχές. Ο πρώην διεθνής με την εθνική Ελπίδων της Γαλλίας δήλωσε ότι ανυπομονεί να πάρει χρόνο συμμετοχής σε σταθερή βάση στη Νιούκαστλ.

«Πέρασα δύο καλά χρόνιοα στο Μάντσεστερ, αλλά ήταν λίγο δύσκολο με τον ανταγωνισμό και παργματικά χρειαζόμουν ένα σύλλογο, όπου θα μπορούσα να παίξω περισσότερα παιχνίδια», τόνισε ο Ομπερτάν και συνέχισε: «Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο να παίζω σε κάθε παιχνίδι εδώ, επειδή υπάρχει μια καλή ομάδα παικτών, αλλά θέλω μια καινούρια αρχή στο ποδόσφαιρό μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.