Νίκησε τη συμπολίτισσα στο 94′!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέκτησε το «Κομιούνιτι Σιλντ». Η περυσινή πρωταθλήτρια Αγγλίας μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στη νέα σεζόν, αφού νίκησε 3-2 την -κυπελλούχο και «συμπολίτισσα»- Μάντσεστερ Σίτι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέκτησε το «Κομιούνιτι Σιλντ». Η περυσινή πρωταθλήτρια Αγγλίας μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στη νέα σεζόν, αφού νίκησε 3-2 την -κυπελλούχο και «συμπολίτισσα»- Μάντσεστερ Σίτι, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Γουέμπλεϊ, και πήρε άτυπη ρεβάνς για την ήττα της από τους «σίτιζενς» στον ημιτελικό του Κυπέλλου της παρελθούσας σεζόν. Οι «πολίτες» έδειξαν να… καθαρίζουν το παιχνίδι, όταν προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο με τα γκολ των Λέσκοτ (38΄) και Τζέκο (45+1΄).

Όμως, οι «κόκκινοι διάβολοι» κυριάρχησαν στο β΄ ημίχρονο, ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση και πανηγύρισαν τη νίκη και την κατάκτηση του τροπαίου με τα τέρματα των Σμόλινγκ (52΄) και Νάνι (58΄, 90+4΄).

Διαιτητής: Φιλ Ντόουντ
Κίτρινες: Ρίτσαρντς, Κολάροφ, Γιάγια Τουρέ, Μίλνερ, Τζέκο – Εβρά, Άντερσον

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Χαρτ, Ρίτσαρντς, Κομπανί, Λέσκοτ, Κολάροφ (73΄ Κλισί), Ντε Γιόνγκ, Γιάγια Τουρέ, Νταβίντ Σίλβα, Μίλνερ (67΄ Τζόνσον), Μπαλοτέλι (59΄ Μπάρι), Τζέκο.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Άλεξ Φέργκιουσον): Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Φέρντιναντ (46΄ Τζόουνς), Βίντιτς (46΄ Έβανς), Εβρά (71΄ Ράφαελ), Νάνι, Κάρικ (46΄ Κλέβερλι), Άντερσον, Γιάνγκ, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ (89΄ Μπερμπάτοφ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.