Οι οπαδοί διέκοψαν το Ζενίτ – Ντιναμό Μόσχας

Εξαγριωμένοι οι οπαδοί της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την ήττα της ομάδας τους από τη Ντιναμό Μόσχας με 4-2 εντός έδρας για το πρωτάθλημα Ρωσίας, διέκοψαν το ματς στο 88ο λεπτό εισβάλλοντας στον αγωνιστικό χώρο.

Εξαγριωμένοι οι οπαδοί της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για τη διαφαινόμενη ήττα της ομάδας τους από τη Ντιναμό Μόσχας με 4-2 εντός έδρας για το πρωτάθλημα Ρωσίας, διέκοψαν το ματς στο 88ο λεπτό εισβάλλοντας στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα του Αντρέ Βίλας-Μπόας χρειαζόταν τη νίκη στο ματς της προτελευταίας αγωνιστικής, προκειμένου να διατηρηθούν μπροστά από ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Λοκομοτίβ Μόσχας που την καταδίωκαν.

Όλα ξεκίνησαν καλά για τους γηπεδούχους καθώς μόλις στο έκτο λεπτό ο Ντάνι τους έβαλε μπροστά με 1-0. Στη συνέχεια όμως τα πράγματα πήραν εφιαλτικές διαστάσεις για τη Ζενίτ, με τη Ντιναμό να απαντά με τέσσερα γκολ από τους Γιουσούποφ (35′), Φερνάντεζ (57′), Νομπόα (65′) ΚΑΙ Κουράνι (71′)!

Στο 84′ ο Κερζακόφ μείωσε για τη Ζενίτ σε 4-2, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να συγκρατήσει τους γηπεδούχους οπαδούς, οι οποίοι στο 88′ πραγματοποίησαν εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας οριστική διακοπή του ματς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες χτυπήθηκαν και παίκτες της Ντιναμό!

Πλέον μετά από αυτή την εξέλιξη η Ζενίτ έμεινε στους 60 πόντους, καθώς αναμένεται να χάσει το ματς στα χαρτιά με 3-0. Έτσι ο τίτλος είναι ανοικτός στη Ρωσία καθώς ΤΣΣΚΑ και Λοκομοτίβ που αγωνίζονται αργότερα την Κυριακή μπορούν να την ξεπεράσουν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.