Θετικός ο Σίλβα για Τέβεζ

Ο Νταβίντ Σίλβα με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο παραμονής του Κάρλος Τέβεζ στη Μάντσεστερ Σίτι και τόνισε πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα ήταν πολύ καλό για την ομάδα.

 
Ο Νταβίντ Σίλβα με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο παραμονής του Κάρλος Τέβεζ στη Μάντσεστερ Σίτι και τόνισε πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα ήταν πολύ καλό για την ομάδα. Από την αρχή της μετεγγραφικής περιόδου, ο Αργεντινός στράικερ είχε κάνει γνωστό στη διοίκηση των «πολιτών» πως θέλει να αποχωρήσει από την Αγγλία και να επιστρέψει στην πατρίδα του λόγω οικογενειακού θέματος.

Στο διάστημα αυτό ο Τέβεζ βρέθηκε μια ανάσα από τη μετεγγραφή του στην Κορίνθιανς αλλά τελικά δεν βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα στους δυο συλλόγους. Με τις μέρες να περνάνε, το ενδεχόμενο του να παραμείνει ο παίκτης στο Μάντσεστερ όλο και μεγαλώνει. Ο συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Σίτι, Σίλβα, σχολίασε επί του θέματος. «Δε νομίζω πως η παραμονή του Τέβεζ θα δημιουργούσε πρόβλημα στην ομάδα».

«Αντίθετα πιστεύω πως θα ήταν πολύ να μείνει με εμάς. Τον γνωρίζω τον Κάρλος πολύ καλά αλλά ακόμα δεν έχω μιλήσει μαζί του καθώς βρίσκεται σε διακοπές. Πάντως τον καταλαβαίνω γιατί όταν βρίσκεσαι σε διακοπές θέλεις να χαλαρώνεις με τους δικούς σου ανθρώπους και όχι να ασχολείσε με άλλα πράγματα. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα είσαι φρέσκος για την επόμενη σεζόν».

Και πρόσθεσε: «Θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός αυτή τη χρονία και ο Τέβεζ θα μπορούσε να μας βοηθήσει πολύ. Το ίδιο μπορεί να κάνει και ο Αγκουέρο ο οποίος είναι απλά σπουδαίος. Θα τα καταφέρει στην Πρέμιερ Λιγκ και θα μας βοηθήσει και αυτός πάρα πολύ με τα γκολ του και τις εμφανίσεις του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.