Κάραγκερ: «Στηρίξτε τον Ρότζερς»

Εκκληση στους ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ να δώσουν στον Μπρένταν Ρότζερς το μπάτζετ που χρειάζεται για να ενισχύσει την ομάδα απηύθυνε ο Τζέιμι Κάραγκερ.

Εκκληση στους ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ να δώσουν στον Μπρένταν Ρότζερς το μπάτζετ που χρειάζεται για να ενισχύσει την ομάδα απηύθυνε ο Τζέιμι Κάραγκερ.
 
«Η Λίβερπουλ έκανε μία εξαιρετική σεζόν και για μεγάλα χρονικά διαστήματα φέτος ήταν η καλύτερη ομάδα της χώρας. Ποιος ξέρει, αν η Μάντσεστερ Σίτι έχει μια απρόσμενη απώλεια, μπορεί ακόμα και να στεφθεί πρωταθλήτρια», έγραψε στη στήλη του στην «Daily Mail» ο Κάραγκερ, που αποχώρησε από την ενεργό δράση 12 μήνες πριν.
 
«Το πιο πιθανό βέβαια, είναι ότι δε θα υπάρξει τρόπαιο, όπως το 2002 και το 2009, που φτάσαμε κοντά στον τίτλο. Στη συνέχεια όμως, θα χρειαστεί ενίσχυση. Είναι απαραίτητοι δύο αμυντικοί και ένας μέσος που να μπουν αμέσως στην ομάδα και στη συνέχεια ένας επιθετικός και ένας δημιουργικός παίκτης που να προσθέσει βάθος και ποιότητα», συμπλήρωσε.
 
«Οι ιδιοκτήτες πρέπει να στηρίξουν οικονομικά τον Ρότζερς και να εμπιστευτούν την κρίση του. Μόνο έτσι θα αποκτήσει η ομάδα την ποιότητα που θα εμποδίσει λάθος επιλογές και καταστάσεις ανάλογες με εκείνες του παρελθόντος», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.