«Γιανουζάι, ο πιο ακριβοπληρωμένος νεαρός παίκτης στον κόσμο»

Ο Αντνάν Γιανουζάι κερδίζει περισσότερα χρήματα απ' όσα έπαιρναν στην ηλικία του οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του.

Ο Αντνάν Γιανουζάι κερδίζει περισσότερα χρήματα απ’ όσα έπαιρναν στην ηλικία του οι Λιονέλ Μέσι  και Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του.

Συγκεκριμένα, ο Ντιρκ Ντε Φρίσε, ατζέντης του 19χρονου άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιλώντας στο βελγικό περιοδικό Sport Voetbalmagazine, τόνισε πως ο πελάτης του είναι αυτή τη στιγμή ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

Μάλιστα, ο Ντε Φρίσε αποκάλυψε πως τον περασμένο Οκτώβριο είχε πλουσιοπάροχη πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως διάλεξε να ανανεώσει το συμβόλαιό του για πέντε χρόνια με τη Γιουνάιτεντ.

«Μπορώ να πω πως ο Αντνάν είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος νεαρός παίκτης στον κόσμο. Κερδίζει περισσότερα απ’ ότι οι Ρονάλντο και Μέσι όταν ήταν 18 ετών», είπε ο ατζέντης του Γιανουζάι και πρόσθεσε:

«Πέντε λεπτά πριν υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Γιουνάιτεντ, η Παρί Σεν Ζερμέν μας έκανε μία απίστευτη πρόταση. Ο παίκτης έμενε ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και οι ιδιοκτήτες από το Κατάρ ήταν έτοιμοι να του προσφέρουν τα πάντα σε μισθούς και πριμ υπογραφής. Θα ήταν ενδιαφέρον από εμπορικής πλευράς, αλλά τα χρήματα ποτέ δεν ήταν ο καθοριστικός παράγοντας στην επιλογή του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.