Βήμα τίτλου θέλει η Σίτι

Το πιο σημαντικό ίσως βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας καλείται να κάνει την Τετάρτη (7/5, 21:45) η Μάντσεστερ Σίτι, φιλοξενώντας την Άστον Βίλα στο «Etihad».

Το πιο σημαντικό ίσως βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας καλείται να κάνει την Τετάρτη (7/5, 21:45) η Μάντσεστερ Σίτι, φιλοξενώντας την Άστον Βίλα στο «Etihad».

Οι «γαλάζιοι» (80 β.) είδαν τη Λίβερπουλ (81 β.) το βράδυ της Δευτέρας να μένει στο 3-3 με την Κρίσταλ Πάλας και πλέον η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι θέλει τέσσερις πόντους στα δύο επόμενα παιχνίδια της προκειμένου να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Σε περίπτωση νίκης απόψε απέναντι στην αδιάφορη Βίλα, η Σίτι θα θέλει έναν πόντο την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην -επίσης αδιάφορη- Γουέστ Χαμ, ενώ αντίστοιχα στο ενδεχόμενο ισοπαλίας σήμερα θα θέλει μόνο τρίποντο στο φινάλε. Στο ενδεχόμενο μίας ήττας της Σίτι στα δύο εναπομείναντα ματς (ή δύο ισοπαλιών), η Λίβερπουλ θα στεφθεί πρωταθλήτρια με νίκη την τελευταία στιγμή κόντρα στη Νιούκαστλ.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι γνωρίζοντας τη σημασία του αποψινού ματς, ζήτησε από τους παίκτες του να μην ακολουθήσουν το παράδειγμα της Λίβερπουλ στα στραβοπατήματα, έστω και χωρίς τον τραυματία αρχισκόρερ Αγκουέρο.

«Δεν είδα το ματς της Λίβερπουλ καθώς δούλευα για το παιχνίδι με τη Βίλα. Έμαθα για το αποτέλεσμα μετά το τέλος του αγώνα. Είναι ένα καλό μάθημα για όλους, πως στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και γι’ αυτό είναι το δημοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο. Εμείς έχουμε έμπειρους παίκτες που συμμετείχαν σε μάχη τίτλου πριν από δύο χρόνια. Έχουμε πίεση για τη νίκη, αλλά την είχαμε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Θέλουμε τον τίτλο και θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος», είπε ο Χιλιανός τεχνικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.