«Ανακοινώνει Φαν Χάαλ η Γιουνάιτεντ»

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της αγγλικής εφημερίδας Daily Mail, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ανακοινώσει την προσεχή εβδομάδα την πρόσληψη του Λούις Φαν Χάαλ στην τεχνική της ηγεσία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της αγγλικής εφημερίδας Daily Mail, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ανακοινώσει την προσεχή εβδομάδα την πρόσληψη του Λούις Φαν Χάαλ στην τεχνική της ηγεσία.

Το όνομα του 62χρονου Ολλανδού τεχνικού ακούστηκε σχεδόν από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η αποπομπή του Ντέιβιντ Μόγιες και αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να επισημοποιηθεί η συμφωνία του με τους «κόκκινους διαβόλους».

Ο Φαν Χάαλ, αν επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ, θα αναλάβει τη Γιουνάιτεντ μετά το τέλος της πορείας της Εθνικής Ολλανδίας στο προσεχές Μουντιάλ, ενώ είναι άγνωστο ακόμα το μέλλον των Ράιαν Γκιγκς, Πολ Σκόουλς, Νίκι Μπατ και Φιλ Νέβιλ, οι οποίοι αποτελούν το υπηρεσιακό τεχνικό τιμ της ομάδας μετά την απόλυση Μόγιες.

Όπως αναφέρει η Mail πάντως, ο Φαν Χάαλ θέλει να φέρει μαζί του το δικό του τιμ, αποτελούμενο από τον βοηθό Πάτρικ Κλάιφερτ, τον προπονητή τερματοφυλάκων Φρανς Χουκ, τον φυσιοθεραπευτή Γιός Φαν Ντάικ και τον αναλυτή video Μαξ Ρέκερς.

Επίσης, η εφημερίδα γράφει πως η οικογένεια Γκλέιζερ θα διαθέσει πολλά εκατομμύρια το καλοκαίρι στον νέο προπονητή, προκειμένου να χτίσει ομάδα που θα μπορέσει να διεκδικήσει ξανά πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.