«Άνοιξε» το δώρο του Νάστασιτς ο Τόρες

Το τραγικό λάθος του Νάστασιτς στο 90ο λεπτό, έδωσε την ευκαιρία στον Φερνάντο Τόρες να γράψει το 2-1 της Τσέλσι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στο Λονδίνο, με την ομάδα του αήττητου εντός έδρας Μουρίνιο, να πλησιάζει ξανά την Άρσεναλ και τους «πολίτες» να μένουν στο -6 από την κορυφή.

Το τραγικό λάθος του Νάστασιτς στο 90ο λεπτό, έδωσε την ευκαιρία στον Φερνάντο Τόρες να γράψει το 2-1 της Τσέλσι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στο Λονδίνο, με την ομάδα του αήττητου εντός έδρας Μουρίνιο, να πλησιάζει ξανά την Άρσεναλ και τους «πολίτες» να μένουν στο -6 από την κορυφή.

Η ομάδα του Πελεγκρίνι είχε την κατοχή της μπάλας σε ένα «γεμάτο» ματς, με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες.

Οι «μπλε» ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 33′ με τον Σούρλε. Όλα ξεκίνησαν από μία κούρσα του Τόρες από τα δεξιά, ο οποίος αφού επιτάχυνε εξαιρετικά γρήγορα, πάσαρε παράλληλα στον Γερμανό που έσπρωξε απλά τη μπάλα στα δίχτυα του Χαρτ.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 1-0, ωστόσο η ομάδα του Μάντσεστερ βγήκε με άλλη ψυχολογία από τα αποδυτήρια του «Στάμφορντ Μπριτζ», κάτι που αποτυπώθηκε στο χορτάρι πολύ σύντομα.

Στο 59΄ο Νασρί πέρασε υπέροχη κάθετη μπαλιά στον Αγκουέρο, ο οποίος κεραυνοβόλησε με το αριστερό τον Τσεχ που δεν είχε περιθώριο αντίδρασης για το 1-1.

Όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα έληγε στο «Χ», αλλά ο… Νάστασιτς, είχε διαφορετική άποψη.

Στη μπαλιά που έγινε προς τα πίσω στο 90ο λεπτό, ο Σέρβος έκανε κακή συνεννόηση με τον Χαρτ -ο οποίος πραγματοποίησε έξοδο- και πιάνοντας την κεφαλιά έδωσε την ευκαιρία στον Τόρες να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 μέσα σε αποθέωση.

Η Τσέλσι έφτασε έτσι στους 20 βαθμούς (-2 από την πρώτη Άρσεναλ), ο Ζοσέ Μουρίνιο διατήρησε το απίστευτο εντός έδρας αήττητο του στο Λονδίνο (55 νίκες, 10 ισοπαλίες από την πρώτη του θητεία), ενώ η Σίτι έμεινε στους 16 βαθμούς, στην έβδομη θέση.

Δύσκολα η Τότεναμ

Με το πέναλτι γκολ του Ρομπέρτο Σολδάδο στο 80ο λεπτό, η Τότεναμ λύγισε τη Χαλ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», όντας καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς. Οι Λονδρέζοι παρέμειναν στην τέταρτη θέση με 19 βαθμούς, ενώ η Χαλ που έμεινα για τρίτο συνεχόμενοι παιχνίδι μακριά από τη νίκη, είναι 9η με 11 πόντους.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας, Σουόνσι και Γουέστ Χαμ, έμειναν στο 0-0. Αυτή ήταν η τέταρτη εντός έδρας απώλεια για την ομάδα του Μίκαελ Λάουντρουπ που ισοβαθμεί με τη Χαλ στους 11 βαθμούς. Μόλις έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη τα «σφυριά», που μετράνε 9 πόντους όντας 15η.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής:

Κρίσταλ Πάλας-Αρσεναλ      0-2
Αστον Βίλα-Εβερτον         0-2
Λίβερπουλ-Γουέστ Μπρομ     4-1
Μάντσεστερ Γ.-Στόουκ Σίτι  3-2
Νόριτς-Κάρντιφ             0-0
Σαουθάμπτον-Φούλαμ         2-0
Σάντερλαντ-Νιούκαστλ       2-1
Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι     2-1
Σουόνσι-Γουέστ Χαμ         0-0
Τότεναμ-Χαλ                1-0
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 9 αγώνες)

Αρσεναλ            22
Τσέλσι             20
Λίβερπουλ          20
Τότεναμ            19
Εβερτον            18
Σαουθάμπτον        18
Μάντσεστερ Σίτι    16
Μάντσεστερ Γιουν.  14


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.